Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk opplevelse

En flott naturopplevelse med en super guide. Anbefales på det sterkeste. Masse havørn og flott... les mer

Anmeldt 4 dager siden
benteinars2022
,
Oslo, Norge
Havørn Safari Må oppleves!!!!

Vi fikk se mange Havørner på vår Havørnsafari. Turen var fantastisk, og det mye takket være en... les mer

Anmeldt 22. april 2022
671ainab
,
Bø I Telemark, Norge
Les alle 46 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (46)
Filtrer anmeldelser
46 resultater
Vurdering fra reisende
46
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 46 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2021

Super havørnsafari! Retter en takk til Johannes som var vår engasjerte guide. En kunnskapsrik mann, som la tilrette at vi skulle få de havørnbildene vi ønsket å ta. Smøla naturopplevelser anbefales til alle fotointeresserte og alle som ønsker en fin naturopplevelse! Full skår 10/10.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 199mayj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2021

Havørn-fotosafari over tre økter, to ganger alene med guide, en gang med ytterligere en fotograf med på båten.

Glitrende guiding og tilrettelegging for stupende havørnfotografering. Guiden (Johannes) hadde svært god kjennskap til de lokale havørnindividene, deres revir og personlighet (hvem hekker i år og trenger mer mat, hvem kommer nærme båten, hvem er sky og trenger mer avstand). Guiden kunne også i stor grad forutsi hvilken retning ørnene ville komme ned for å ta fisken han kastet ut til dem. Jeg fotograderte liggende fra en nedfellbar lem på siden av båten for å få lavt perspektiv, Johannes styrte båten mesterlig og gav informasjon underveis slik at jeg til en hver tid hadde all informasjon jeg trengte for å lykkes med fotograferingen.

Han var forøvrig svært tilgjengelig gjennom hele mitt opphold, fungerte nærmest som en slags reiseleder, og var svært tilgjengelig for endringer av tidspunkter / ekstra turer for å optimalisere værforhold. Vi var på tur alt fra klokken 04:30 om morgenen til 22:00 om kvelden.

En av mine aller beste villmarksfoto-opplevelser i min "karriere" som hobbyfotograf. Smøla naturopplevelser anbefales varmt til andre fotointerreserte. Timesprisen for tur alene med guide i båt anser jeg svært konkurransedyktig (900 kroner/time).

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, MartinJ1950
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk tur med en utrolig engasjert og kunnskapsrik guide! Tusen takk til Johannes for en flott opplevelse!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Pioneer67884294404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Vil virkelig anbefale å være med på havørnsafari. Kunnsapsrik og flink guide, som tilrettela for oss som liker å fotografere. Flott opplevelse som anbefales for alle, med eller uten kamera.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, kmarntzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Fantastisk flott opplegg :-)
Vi var ute for å fotografere og guiden hadde full kontroll på hvordan han skulle navigere båten for å legge til rette for at vi skulle få de beste forholdene for fotografering.
Er meget fornøyd og kommer garantert tilbake :-)

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, repstads
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser