“Nydelig mat”
Anmeldelse av Havet Restaurant & Bar

Havet Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 2 av 6 Restauranter i Sørvågen
Beskrivelse: Havet Resturant & Bar ligger på vakre Sørvågen i Lofoten. Restauranter er i tilknytning til Lofoten Rorbuhotell. Her får du nydelig lokal mat laget av kortreiste og ferske råvarer. Vertskapet Mariann og Stein har fokus på kvalitet i alle ledd og setter sin ære i at du som gjest skal få en god opplevelse.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi spiste en nydelig forrett, og grillet Tørrfisk til hovedrett. Ungene spiste Hvalbiff og Fish & chips. Passelige porsjoner og lite ventetid. Anbefales.

1  Takk, Irina F
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk for god tilbakemelding.
Fortsatt god sommer og velkommen tilbake.

Anmeldt 23. juli 2020

Bestilte ferske reker med focaccia og aioli. Focaccian og aiolien var kjempegodt, men rekene var bittesmå, vasne og lå i i en lake av vann fra rekene. Smakløse og kan umulig ha vært ferske. De andre hovedrettene rundt bordet var forøvrig litt små. Kjempegod dessert!

Takk, Synnehh
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Hei og takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at rekene ikke hadde høy nok kvalitet.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte restauranten to dager på rad.
Det ble to fantastiske opplevelser.
Vi fikk prøvd tørrfisken den første dagen med kamskjell som forrett.
For en smaks opplevelse det ble.
Dette er noe av det beste jeg har smakt.
Dag to fikk jeg servert indrefilet og blåskjell.
Dette kunne de.
En ny smaksopplevelse av det sjeldne.
Besøket ble toppet av en meget flink betjening som gjorde alt for at vi skulle ha det bra.
Må også få skryte av atmosfæren i Restauranten.
Meget flotte og tidsriktige lokaler.
Alt i alt meget høy klasse på alt.
Vi kommer igjen.

Takk, 952britha
Climber15678766909, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Fantastisk, Takk!!
Velkommen tilbake.

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Restaurant Havet er på hotellet i Sørvågen. Vi hadde frokost og middag 2 dager under vårt opphold

Det er en sjeldent flott atmosfære i restauranten med strålende utsikt og meget smakfullt interiør, sammen med service og Mariann og Stein som er eiere og drivere sin innsats for å gi oss matopplevelser i verdensklasse så ble dette et ferieminne jeg setter høyt

Kvalitet på mat var meget god, grilla tørrfisk og kamskjell det beste jeg har fått servert
Rundt bordet ble det bestilt hvalbiff, indrefilet og blåskjell i tillegg, høy klasse på råvarer og presentert på en pen og appetittvekkende måte, med dertilhørende vin som passet godt

Glad og positivt overrasket over så høy kvalitet på kjøkken, anbefales sterkt

Takk, 978haraldh
892mariannb, Owner på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020

Takk for besøket og velkommen tilbake.

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig godt! Helt perfekt! Løp og spis! Verd turen hvis du er i Lofoten, eller et annet sted i Norge for den del......

Takk, rikken55
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Fantastisk🙌🏼
Velkommen tilbake😊

Reisende som så på Havet Restaurant & Bar, så også på

Sørvågen, Moskenesøy
Sørvågen, Moskenesøy

Har du vært i Havet Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!