Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig måltid!”
Anmeldelse av Havet Restaurant & Bar

Havet Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 2 av 4 Restauranter i Sørvågen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 27 - USD 44
Beskrivelse: Havet Resturant & Bar ligger på vakre Sørvågen i Lofoten. Restauranter er i tilknytning til Lofoten Rorbuhotell. Her får du nydelig lokal mat laget av kortreiste og ferske råvarer. Vertskapet Mariann og Stein har fokus på kvalitet i alle ledd og setter sin ære i at du som gjest skal få en god opplevelse.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Havet Resturant & Bar ligger på vakre Sørvågen i Lofoten. Restauranter er i tilknytning til Lofoten Rorbuhotell. Her får du nydelig lokal mat laget av kortreiste og ferske råvarer. Vertskapet Mariann og Stein har fokus på kvalitet i alle ledd og setter sin ære i at du som gjest skal få en god opplevelse.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Dette var det absolutte høydepunket på vår "kulinariske rundreise" i Lofoten! Torsketunger til forrett, en aldeles nydelig tørrfisk hovedrett og en utenomjordisk knust tertebunn med sitronkrem og marengs til dessert. God service av en engelsktalende servitør! ( finnes det forresten norsktalende servitører i Lofoten?). Min eneste kritiske kommentar er til de friterte torsketungene. Frityrsmaken er dominerende slik at tungene kunne vært kyllingkjøtt, uten at jeg hadde merket det! Men alt i alt, et herlig måltid!

Dato for besøk: august 2020
Takk, TerjeBjornrud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Dette var svært hyggelig å lese.
Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 57 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Skulle ut og spise med venner. En av oss hadde ringt og bestilt og bedt om et spesifikt bord. Da vi kom ble vi henvist til et bord med dårligere utsikt enn det vi hadde ønsket. Bordet vi ønsket var ledig og når vi ba om å få det fikk vi til svar av eieren med en bestemt stemme, at det var det her bordet fikk vi fikk og slik ble det! Tok dette opp når vi dro med eieren. Hun tok ikke tilbakemeldingen på en god måte og mente at hun hadde sagt noe helt annet. Ønsker man et godt rykte er service viktig.
Vi hadde en hyggelig servitør fra Spania som dro opp opplevelsen vår. Maten var helt grei.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Toril Marianne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei
Takk for din tilbakemelding.
Det er helt umulig for oss å tilfredsstillende alle gjester med bordplassering.
Flott at dere var fornøyd med servitøren.
Ha en fortsatt god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Vi spiste focaccia, burger, indrefilet storfe og tørrfisk, utrolig godt! Gode drinker og veldig bra service! Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 906meretef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Tusen takk!
Ha en fortsatt fin sommer og velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde booket bord og bestilte ulike retter (fisk, kjøtt og hval), og alle ble positivt overrasket. Flott og stilig lokale med fin utsikt. God service. Anbefaler alle norsk donut til dessert. Deres Irish coffee var også kjempegod. Alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gollerassi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Climber15678766909, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding.
Velkommen tilbake og fortsatt god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Vi spiste en nydelig forrett, og grillet Tørrfisk til hovedrett. Ungene spiste Hvalbiff og Fish & chips. Passelige porsjoner og lite ventetid. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Irina F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
892mariannb, Eier på Havet Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk for god tilbakemelding.
Fortsatt god sommer og velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havet Restaurant & Bar, så også på

Sørvågen, Moskenesøy
Sørvågen, Moskenesøy

Har du vært i Havet Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din