“Svært god mat, flott beliggenhet”
Anmeldelse av Maren Anna

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Svært god mat, flott beliggenhet og fin utsikt ved havet, rent og pent. Hyggelig og trivelig personale☺️

Takk, maritas286

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Meget høy kvalitet på maten. Spiste beinmarg som forrett, indrefilet av hval som hovedrett og osteplanke til dessert. Totalt sett et svært godt måltid. Romslige porsjoner, og 1800kr for 2 pers med 3 retter og en flaske vin, er akseptabelt. Kan virkelig anbefales.

1  Takk, whaaaaaaaaaaa
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Spiste i dag på Maren Anna, veldig god mat og hyggelig betjening. Drinkene er også utrolig gode! Anbefales! 😎

1  Takk, lottetangen
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Etter å ha sett etter god plass å spise ved Reine i Lofoten passerte jeg skilting som viste til Maren Anna som ligger nært veien.
Du blir møtt av hyggelig og vedkommende personell i det du kommer inn. Restauranten er plassert så du har majestetiske lofoten rundt deg, og sitter du ute har du utsikt utover mot havet!

Fra jeg la inn bestillingen til forrett sto på bordet tror jeg det tok 5 minutter, fra forrett var spist opp til hovedrett var på bordet var ca like lang tid.
Og fy fader maten smakte godt, nesten så jeg vil si til deg som leser dette: "Er du i Lofoten, så må du ta turen innom Maren Anna!"

3  Takk, Gelith
Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Utrolig flott sted. Noe av det beste vi har spist. Utsøkt kokk og servering og nydelig å sitte ute. Kan virkelig anbefales

2  Takk, gry1004

Reisende som så på Maren Anna, så også på

Reine, Moskenes kommune

Har du vært i Maren Anna? Del dine erfaringer!