Fortreffelig mat, valgte dagens, den smakte helt herlig. Ingen problem med å anbefale dette stedet
24–28 av 591 anmeldelser
Bestill bord dagen før! Det gjorde vi og det var lurt i disse koronatider. Vi bestilte tempura torsketunger til forrett på deling, dagens fisk og hvalbiff til hovedrett. Bare en ting å si - himmelsk! Den eneste detaljen å utsette var at toalettene ikke stod i stil til resten av restauranten som «oste» av klasse, jazz og lokal kunst.
Hadde bestilt bord, men måtte allikevel vente lenge med å få bordet. Måtte vente på menyen. Fikk maten FØR vinen! Måtte be om vann (som vi hadde bestilt). Da glemte de å gi oss glass...! Begynte å rydde av før alle var ferdige. Men maten var veldig god!!
Andre gangen jeg har spist 5 retters her med vinpakke og alle 10 rettene har vært fantastiske og servicen upåklagelig. Anbefales på det sterkest! Kommer definitivt tilbake en tredje gang om ny Lofoten-ferie. Drar på søster-restaurant Gadus på Hamnøy i morgen og håper på tilsvarende opplevelse med italiensk vri. Tusen takk for oss!
Vi bestilte indrefilet av okse. Sausen var fantastisk god og kjøttet var mørt. Ovenbakt potetene var også veldig gode. Desserten var vaffelkake churros og pasjonsfrukt creme brulee og begge var himmelsk.