Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men her er forbedring på service. ”
Anmeldelse av Maren Anna

Maren Anna
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Sørvågen
Prisklasse: USD 14 - USD 62
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, men servicen mangler litt. Hadde bestilt bord til 5, men det var dekket opp til 2. Servitøren kom ikke med hverken bestikk eller glass til de 3 siste, måtte hente dette selv. Servitøren gjorde ingen antydning til å kommentere dette, selv om dem såg at jeg hentet bestikk og glass. Restauranten var ikke full av folk så dette burde vært håndtert.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 864tors
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (580)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 580 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Svært hyggelig personale tok oss i mot på rett tid. Jeg bestilte 3 retter fra menyen da jeg ønsket kalve carré som ikke var på 5 retters menyen. Forretten var torsketunge. Den kan beskrives som himmelsk! Rett og slett den beste forreten jeg har spist i 2021. Hovedretten var også smaksrik og gledet ganen. Kelneren anbefalte både vin og dessert og alt falt i smak og vel så det. Alt i alt, var dette en opplevelse som jeg skal tilbake til så snart jeg overhodet kan. Fantastisk mat, flotte mennesker som jobber der gjør det hele til en svært hyggelig kveld.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ilundby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra plass med utrolig god mat. Trivelig betjening, mangler kanskje litt i forhold til kelneryrke. Høy prisklasse.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 464fredrikt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

For oss stemte dette 100%.
Bestilt bord til kl. 20.00 og presis satte vi oss til bords. En fokusert og orientert betjening. God atmosfære og samtale går rundt de mange bord. Husk å bestille bord for det er virkelig pågang. Kortreist og lokale råvarer benyttes så langt som mulig. Dette sted anbefaler jeg virkelig, såfremt du setter på god mat og ikke tenker på burger og pommes frittes.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Var to familier her sammen. Ungene spiste fish & chips, og de var veldig fornøyd. Vi voksne fikk en liten smak av fisken, og den smakte helt nydelig!
Eieren av stedet anbefalte oss å prøve forretten Tempura torsketunger. Vi fulgte anbefalingen, noe som viste seg å være svært lurt. Jeg overdriver ikke hvis jeg sier at dette er en av de beste rettene jeg har spist. Det var virkelig en opplevelse! Visstnok var det ikke uvanlig at gjester bestilte dobbelt opp av torsketunger og spiste som hovedrett. Til hovedrett spiste jeg den ovnsbakte tørrfisken. Denne retten var også helt fortreffelig!
Selve restauranten ligger helt nede ved sjøen, og det er et lunt og koselig lokale. Eier og annet personale var svært hyggelige og imøtekommende. Sørvågen er kun 20 min fra Reine, så jeg anbefaler å ta turen hit dersom du bor der.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, MargaretKv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Maren Anna, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i Maren Anna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.