Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Maren Anna

Maren Anna
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Sørvågen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 56
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 1. september 2021 via mobile enheter

Beste maten i Reine. Denne burde ligge på førsteplass av beste restauranter, uten tvil! Vi bestilte tre ulike fortetter som vi delte oss i mellom, her var torsketunger favoritten. Helt vilt godt! Det samme gjorde vi med hovedrettene, som alle var veldig gode! Anbefales på det sterkeste !:)

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, annehL5155SG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (587)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 587 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, men servicen mangler litt. Hadde bestilt bord til 5, men det var dekket opp til 2. Servitøren kom ikke med hverken bestikk eller glass til de 3 siste, måtte hente dette selv. Servitøren gjorde ingen antydning til å kommentere dette, selv om dem såg at jeg hentet bestikk og glass. Restauranten var ikke full av folk så dette burde vært håndtert.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 864tors
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Svært hyggelig personale tok oss i mot på rett tid. Jeg bestilte 3 retter fra menyen da jeg ønsket kalve carré som ikke var på 5 retters menyen. Forretten var torsketunge. Den kan beskrives som himmelsk! Rett og slett den beste forreten jeg har spist i 2021. Hovedretten var også smaksrik og gledet ganen. Kelneren anbefalte både vin og dessert og alt falt i smak og vel så det. Alt i alt, var dette en opplevelse som jeg skal tilbake til så snart jeg overhodet kan. Fantastisk mat, flotte mennesker som jobber der gjør det hele til en svært hyggelig kveld.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ilundby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Veldig bra plass med utrolig god mat. Trivelig betjening, mangler kanskje litt i forhold til kelneryrke. Høy prisklasse.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 464fredrikt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

For oss stemte dette 100%.
Bestilt bord til kl. 20.00 og presis satte vi oss til bords. En fokusert og orientert betjening. God atmosfære og samtale går rundt de mange bord. Husk å bestille bord for det er virkelig pågang. Kortreist og lokale råvarer benyttes så langt som mulig. Dette sted anbefaler jeg virkelig, såfremt du setter på god mat og ikke tenker på burger og pommes frittes.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Maren Anna, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i Maren Anna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.