“Grillet tørrfisk”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 13. november 2023

Vi var på tur med et vennepar og fant en gjemt perle, Sørvågen, På Maren Anna fikk vi servert en aldeles nydelig grillet tørrfisk med tilbehør. Anbefales

Dato for besøk: august 2023
Takk, 417Gunn

Anmeldt 17. juli 2023

Uformell og flott plass, med god mat der forretten (torsketunger) var fantastisk. Dessverre nådde ikke hovedrettene helt opp, og dermed ikke toppscore. Litt vel lite mat i forhold til pris, og sant skal sies at det også var litt smakløst. For øvrig veldig trivelig svensktalende servitør.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Dahlsport C
Anmeldt 1. juli 2023 via mobile enheter

Forventningsfulle og for å feire bursdag, skulle vi spise på Maren Anna. For den prisen regner en med at maten er prima. Han ene fikk fisken rå inni og ene som hadde bestilt fem retters meny ventet alt for lenge på desserten. Det ble bestilt en forrett som aldri kom… Ellers må det sies at vi andre var fornøyd. Da vi fortalte en engelsk-talende og meget lite service innstilt servitør, at den ene gjeste hadde bursdag, fikk vi bare en grimase i retur. Men toppen på det hele var at de ikke hadde noe å tilby til barn. Det var ingen velvilje å spore heller for å gi det ene barnet noe å spise. Så vi gikk over veien til Matkroken, til en meget kjekk ung mann som varma pizza på personalrommet.

Vi måtte krangle oss til avslag på prisen for bl.a lang ventetid.
Alt i alt,- god mat, men ikke verdt prisen. Sur betjening.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Explore31116073788
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk middag på Maren Anna i Sørvåg. Vi spiste på uteserveringen i strålende sol. Dette var prikken over i’en på opplevelsen vår her. Til forrett spiste vi torsketunger som var fantastisk på smak. Hovedretten var like god, og det var dagens fisk og torsk her også. Servicen var kjempegod og de var rask med servering av drikke og mat, og observante for påfyll av vann osv. Her kommer vi tilbake!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, sotr0
Anmeldt 8. januar 2022

Bodde i sørvågen og var her og spiste middag flere ganger. Valgte alle gangene dagens fisk. Fikk prøvd både tosk og kveite . De beste fiske middagene jeg fikk i lofoten. god service

Dato for besøk: august 2021
Takk, SonjaV813

Reisende som så på Maren Anna, så også på

Reine, Moskenes kommune

Har du vært i Maren Anna? Del dine erfaringer!