Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
ZenHotels.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
39
21
14
5
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
21
14
5
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 86 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Ei flott rorbu med alle fasiliteter og flott velkomst. God plass på gjestebrygga og rent og pent overalt

Middag på restauranten som tilhøre hotellet her var av aller beste opplevelse. Meget bra nivå på service fra Mariann som er driver her og flotte omgivelser i nyoppusset restaurant , spesiell og fin atmosfære.

Kamskjell og grilla tørrfisk med en herlig Ripasso til, uten tvil den beste tørrfisk jeg har fått servert

Sterk anbefaling

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 978haraldh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Vi leide rorbu her og standarden var helt super! Veldig rent og trivelig med flott beligenhet. Havet restautant som er tilknyttet hotellet, var også en fin opplevelse med god mat/drikke og flott service i et nydelig lokale. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, T2999YAmicheller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på dette nye fine hotellet i idylliske Sørvågen. Fikk et flott rom med utsikt over havna. Komfortabelt og reint med god seng.
Hotellet har en veldig god restaurant, Havet Restaurant og bar der det lønner seg å bestille bord.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, NorunK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Fint Rorbuhotell. Anbefales på det sterkeste. Enormt takknemlig for en utrolig fin service av de ansatte. Helt vanvittig hyggelig personal. Veldig god mat i en flott restaurant, fine rom og en perfekt frokost. 10/10. Kommer garantert tilbake!

Skal du oppholde deg i området en natt, er det ingenting å lure på. Book her.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Sondre_Mathisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020

Bodde på ei fantastisk flott rorbu, møtte imøtekommende og fantastisk serviceinnstilte folk i resepsjonen og spiste på After Work på Havet restaurant. Nydelig mat i en moderne restaurant med en sjelden flott utsikt.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Wendyjanitha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser