Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Vi ankom Geiranger uten noen bestilling, så vi var meget spente på hvordan dette skulle gå. Vi kom ganske tidlig så det var heldigvis ledig plass og den var meget fin. Rene og fine doer + hyggelige ansatte. Flott utsikt inn til Geiranger.
Spør annkristinm om Grande Hytteutleige Og Camping
Takk, annkristinm
Flott, lys hytte (alt. 5). Fremstår som ny og moderne. Kjempefint å sitte på verandaen og nyte utsikten over Geirangerfjorden. Hyggelig betjening. Ligger litt utenfor sentrum, men det var bare godt å bo litt unna folkemengden.
Spør tonei2015 om Grande Hytteutleige Og Camping
Takk, tonei2015
Utrolig location, rett ved fjorden. Fantastisk utsikt. Fin, ren og svært praktisk hytte vi bodde på. Veldig hyggelig eier og ansatte. God stemning på campingplassen når vi var der (med det mener jeg fornøyde gjester og lite bråk/støy). Kommer definitivt tilbake hit!
Spør B1145DOandreash om Grande Hytteutleige Og Camping
1 Takk, B1145DOandreash
Flott plass litt utenfor folkehavet, nydelig utsikt utover fjorden, rent og pent, god internettforbindelse. Hyttene var små men smart innredet og god kvalitet. Hva mer kan man ønske seg bortsett fra enda bedre mulighet til å få ladet elbil, kanskje montere en 16A ladestasjon på noen av hyttene? Det vil være fremtidsrettet og sørge for ekstra popularitet blant bilturistene.
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Knutor om Grande Hytteutleige Og Camping
Takk, Knutor
Vi var svært fornøyd med våre tre dager her i juli 2020. Vertskapet var veldig hjelpsomme og kom med tips og informasjon helt uoppfordret. Da vaskemaskinen var på reprerasjon tilbød de seg å vaske for meg i sitt vaskeri. Hytta vi bodde i var koselig, relativt nyoppusset og praktisk innredet. Kan absolutt anbefale å bo her. Vi var 2 v + 1 b
Spør hamme2015 om Grande Hytteutleige Og Camping
1 Takk, hamme2015