evasol74
    24.9 km fra Grande Hytteutleige Og Camping
    60.0 km fra Grande Hytteutleige Og Camping
    Se flere hoteller i Møllsbygda
    Anmeldt 10. august 2020

Oppholdet i hytte på Grande Camping og hytteutleie et par km fra sentrum av Geiranger ga mersmak.
    Det var behagelig og rolig å bo på solsiden utenfor sentrum. Ikke minst ble vi mottatt på hyggelig vis av godt vertskap. Vi hadde unik utsikt til verdensarvstedet fra hytta vi bodde i. Det var et veldig godt utgangspunkt for å utforske turområdene, som virkelig svarte til forventningene. Anbefalses!!

1  Takk, johannekarinv
    Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi ankom Geiranger uten noen bestilling, så vi var meget spente på hvordan dette skulle gå. Vi kom ganske tidlig så det var heldigvis ledig plass og den var meget fin. Rene og fine doer + hyggelige ansatte. Flott utsikt inn til Geiranger.

Takk, annkristinm
    Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Flott, lys hytte (alt. 5). Fremstår som ny og moderne. Kjempefint å sitte på verandaen og nyte utsikten over Geirangerfjorden. Hyggelig betjening. Ligger litt utenfor sentrum, men det var bare godt å bo litt unna folkemengden.

Takk, tonei2015
    Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig location, rett ved fjorden. Fantastisk utsikt. Fin, ren og svært praktisk hytte vi bodde på. Veldig hyggelig eier og ansatte. God stemning på campingplassen når vi var der (med det mener jeg fornøyde gjester og lite bråk/støy). Kommer definitivt tilbake hit!

1  Takk, B1145DOandreash
    Anmeldt 16. juli 2020

Flott plass litt utenfor folkehavet, nydelig utsikt utover fjorden, rent og pent, god internettforbindelse. Hyttene var små men smart innredet og god kvalitet. Hva mer kan man ønske seg bortsett fra enda bedre mulighet til å få ladet elbil, kanskje montere en 16A ladestasjon på noen av hyttene? Det vil være fremtidsrettet og sørge for ekstra popularitet blant bilturistene.

Takk, Knutor