Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 207)
Filtrer anmeldelser
3 207 resultater
Vurdering fra reisende
915
1 169
690
255
178
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
915
1 169
690
255
178
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 207 anmeldelser
Anmeldt 22. april 2018

Tipp topp lokalitet, rett ved stranda og piren. Vi hadde et billig rom uten ac, så det ble litt dårlig luft. Men rommet og hotellet var rent og pent. Mye folk på restauranten utom hotellet og veldig høyt volum på livesangeren.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Åsa A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OSHGuestRelations, Phil. Duty Manager på The Old Ship Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2018
Google-oversetting

Dear Åsa A,
thank you very much for your review, we are all so happy you enjoyed your stay and we do hope you choose us again on your next visit to Brighton.


Kjære Åsa A,
tusen takk for din anmeldelse, vi er alle så glade at du likte oppholdet ditt, og vi håper du velger oss igjen på ditt neste besøk til Brighton.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Sjarmerende hotell! Noe slitt, men reint. Beliggenhet rett ved stranden.
Grei frokost utvalg. Hyggelig personal som jobber der.
Hotellrommet var helt OK størrelse på. Badet var reint, men slitt. Trang heis og trange ganger. Men alt i alt en OK boplass.

Dato for oppholdet: august 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, anineo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Paul W, General Manager på The Old Ship Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2016
Google-oversetting

Thank you for your review

Regards

Paul Wright
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2015 via mobile enheter

Oppholdet var relativ skuffende. Hotellet var gammelt og slitt. Rommet vi fikk var ganske stor i størrelse, og det var positivt. Men tapet og tepper var slitt, møkkete og falmet. Fin og stor tv foran sengen med mange kanaler var et pluss. Badet var fint med badekar og dusj, men var litt problemer med vannkranene på badet. Det som var det beste med hotellet var beliggenheten!

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anitarosberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TheHotelCollection, General Manager på The Old Ship Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2015
Google-oversetting

Dear Anita R,

We are in a fantastic location, I couldn’t agree more. Thank you for leaving us a review, I am pleased that you were happy with the size of your room and also the range of tv channels we have. Your feedback regarding the décor of your room has been noted as were are in the process of refurbishing parts of the hotel.

We do hope that you will consider a return visit in the near future.

Kind regards

Paul Wright
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2015

Old ship hotel ble bygget i 1559 så hotellet er gammelt, men har god standard. Så viss man er ute etter historisk sus, med stil, så er dette det rette:) Vi trivdes godt selv om vi savnet luftkondisjonering (hadde en vifte), ble forstyrret av duer utenfor vinduet og til dels måkeskrik. Hotellet har en sentral beliggenhet både til stranden, Brighton pier og butikker.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Bent Jan N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TheHotelCollection, General Manager på The Old Ship Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2015
Google-oversetting

Dear Bent Jan N,

One of the main selling points of The Old Ship Hotel is the history and all of the stories that this grand lady has to tell, and I am so pleased that you enjoyed staying here.

The location of the hotel is also another fantastic attribute and I am glad that you managed to explore all that Brighton has to offer.

I look forward to your return visit very shortly.

Kind regards

Paul Wright
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2015 via mobile enheter

Svært varierende kvalitet på rommene. Fra forferdelig til akkurat ok. Minst 5 minutter før der kom varmtvann i vaske. Like så i dusjen, og der kunne heller ikke varmen reguleres. Egentlig et staselig Hotel, men som hotel i 2015 er dette ikke bra nok. Veldig kaldt på rommene, like så på badet.

Dato for oppholdet: februar 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Harsko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TheHotelCollection, General Manager på The Old Ship Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2015
Google-oversetting

Dear Harsko,

I am disappointed to read that your stay did not meet your expectation on this occasion. I hope that you spoke with someone at the hotel regarding his matter as we always try our best to ensure that everyone who stays with us has an enjoyable visit.

I do look forward to welcoming you back again soon so that our high standard can be restored.

Kind regards,

Paul Wright
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser