Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Brighton Palace Pier på
fra USD 104,90
Mer informasjon
Brighton Bike Tours
91 anmeldelser
fra USD 48,94
Mer informasjon
fra USD 55,28
Mer informasjon
fra USD 862,23
Mer informasjon
Anmeldelser (8 573)
Filtrer anmeldelser
8 573 resultater
Vurdering fra reisende
3 263
3 231
1 468
361
250
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 263
3 231
1 468
361
250
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 8 573 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Hørt mye om dette piret. Det var greit å ha vært der men nå var vi på høsten så det var lite folk.
Det var et tivoli og der men det såg noe gammelt ut så det ble ikke noen turer på oss. Grei historie om piret som sto skrevet på plakater.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, 938erlende
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Flott å se på og piren er verd en spasertur. Men mye spille automater og dårlig mat som selges på bodene. Greit nok for en is eller en utepils en sommerdag.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, frankn670
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Brighton Palace Pier er en skikkelig turistfelle, men verdt å få med seg uansett! God mat, god underholdning og masse aktiviteter for både barn og voksne . Anbefales ! Vi var der mer enn en gang.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, KIOlstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2018

Flott og visuell pier sett på avstand. Et landemerke i Brighton godt synlig på lang avstand. Det opplevde vi en støyete og litt rotete pier når vi først besøkte den, og besøket vårt ble derfor ganske raskt og skuffende.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2018

Brighton Palace Pier åpnet i 1899, og man kan bare forestille seg det yrende livet som fantes her på den tiden! Det var den tredje piren i byen, stormen hadde tatt den eldste tre år tidligere, og det fantes enda en, som nå står som et skall ute i vannet siden 1975. Piren var svært påkostet da den ble bygd – med bl.a. 3000 lamper. Selv kom jeg forbi en hustrete, mørk sommerkveld, og piren lå som et smykke ut i vannet.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, OsloGirl455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser