Typisk gammel Engelsk turistattraksjon dette. Bærer preg av det men i fint vårvær var det verdt noen timer og leskende drikke.
Bj_rno265, we are so pleased you enjoyed your visit to Brighton Palace Pier!
Vi tilbragte en hel dag i fornøyelsespark delen ytterst på piren. Det var kjempe gøy. Lønner seg å kjøpe dagsarmbånd til attraksjonene siden enkelturer blir fort dyrt.
Arkadene er morsomme og her kan man holde på i timesvis. Dyrt kan det fort bli, men med ticket systemet så får man i det minste en premie. Den beste Fish’n ships får man på Piren. Overdådig pannekaker med frukt, iskrem og Nutella. Og selvsagt softis i doble kjeks.
Her kan du ta en strandstol, som forøvrig er gratis, å sette deg ned og sole deg. Piren er et hyggelig sted å bare stikke innom og gå tur gjennom også.
Deilig å rusle rundt og se på fornøyde mennesker som har et mål og det er å nyte øyeblikket . Strålende dag
Her må alle ut. Treplanker. Tivoli. Flott utsikt mot byen. Historisk. Skuffelsen er at det ikke ytterst ute mot havet er utsikt mot havet.
Hørt mye om dette piret. Det var greit å ha vært der men nå var vi på høsten så det var lite folk.
Det var et tivoli og der men det såg noe gammelt ut så det ble ikke noen turer på oss. Grei historie om piret som sto skrevet på plakater.
Flott å se på og piren er verd en spasertur. Men mye spille automater og dårlig mat som selges på bodene. Greit nok for en is eller en utepils en sommerdag.