Masete restaurant. Mye støy i lokalet når restauranten var full. Pizzaen var bra, kjøttrettene sånn passe….
1–5 av 3 675 anmeldelser
Hei. Er du i Brighton og føler deg sulten, da anbefales et besøk på Donatello og kjøp en 2 el 3 retters meny til ca Kr 100,-. Du blir garantert mett og ikke minst Tiramisu smaker ypperlig.
Thank you so much for this great review! See you again soon
Thanks so much for the great review - we agree, the Tiramisu is amazing :)
Bra mat, men mye folk og mye støy av den grunn. Pizzaen var god, men det særdeles høylytte miljøet inne var litt slitsomt
Thank you for your review; we are very pleased to hear that you enjoyed your meal but we will take your comments on board about the other aspects of your visit.
Valget for lunsj for dagen ble dette stedet. En nydelig velholdt bygning med fine detaljer. Problemet var når vi kom inn, masse folk og mye støy i første etg. Fikk flyttet til 2etg, men der var det enda verre. Akustikken i rommet gjorde at vi ikke fikk snakke.
Fikk flyttet ned igjen, og bestemte oss for å holde ut. Ble bedre etter hvert når noen av de med barn gikk....
Bestilte en flaske vin, samt en pizza hver. Vinen var som den skulle være, god og perfekt temperert. Pizzaen var grei, men litt lite smak. Men var gjerne veldig typisk Italiensk da.
Hyggelig og hjelpsom betjening trekker opp.
Har også bord på utsiden både oppe og nede, men da må det være varmere i været.