Lagre

fra USD 254,47
fra USD 211,03
fra USD 136,55
Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Vi ble hentet til avtalt tid og har hatt en veldig fin dag. Mye interessant informasjon, guiden var veldig flink. Anbefaler!

Dato for opplevelse: desember 2019
1  Takk, sisselendresen
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Steve plukket oss opp på avtalt møtested, og vi hadde en super ettermiddag! Så mange historier, og så mye informasjon- Beatles sanger og historie har nå fått en ny mening. Dette kan vi anbefale på det sterkeste, hele familien applauderer!

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, Mona P
Anmeldt 29. oktober 2018

Den 28. februar 2018 benyttet vi oss av The Beatles Fab Four Taxi Tour. Guiden Steve T. gav oss en opplevelse for livet. Hans entusiasme og store kunnskap om The Beatles gjorde turen til en kjempeopplevelse. Han klare å formidle dette på en veldig god måte. Han hadde en dialekt som var relativt enkelt å følge med på. Han som guide kan anbefales på det varmeste.

Vi ringte å bestilte turen samme dagen, men anbefaler at en bestiller i forkant slik at en er sikret plass. Steve T. kom å hentet oss der vi var i sentrum og satte oss av igjen på hotellet i etterkant. Du kan velge mellom flere lengder på turen. Vi valgte den på to timer, hvor Steve T. spurte om det var greit at han brukte noe lengre tid. Dette ettersom han hadde så mye han ønsket å fortelle oss om The Beatles. To timers turen ble avsluttet etter drøye 3 timer (uten at det kostet ekstra). Tiden fløy.

Skal du på tur til Liverpool er en tur med Steve T. og The Beatles Fab Four Taxi Tour noe du ikke kan gå glipp av!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 11111111111111111123
Anmeldt 21. mars 2017

Vi hadde bestilt John Lennon turen og ble hentet på hotellet av Danny. En fantastisk fyr. Ble kjørt rundt til alle de beste stedene. Han hadde masse fantastiske historier å fortelle om Beatles. Se påsto han at han var den eneste i liverpool som ikke hade møtt The Beatles. Men han fortalte en masse om guttene og deres tidlige liv i Liverpool. Turen kan trygt anbefales på det varmeste, og en kan gå ut av taxien ved alle stopp og ta bilder og høre fantastiske historier om Fab Four. Man slipper å sitter i 3 timer. Kjempemorsom tur.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, terjoed
Anmeldt 9. januar 2017 via mobile enheter

La det være sagt med en gang: De tre timene vi ble kjørt rundt bare fløy av sted.

Guiden vår, en eldre mann som selv hadde truffet The Beatles, var svært kunnskapsrik og hadden en enorm fortellerevne.

Dette var et garantert høydepunkt på vår tur til Liverpool.

Det er vel verd pengene!

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, aw2741