Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Barton Rouge

Barton Rouge
Vurdert som nr. 144 av 2 146 Restauranter i Liverpool
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 60
Omgivelser: Central Liverpool
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Central Liverpool
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

Dette er trolig den beste indiske maten jeg har spist. Ville ha gitt restauranten full score om det bare var maten jeg skulle vurdere. Men - vi hadde to servitører. Den ene var utrolig smilende og blid, den andre hadde ganske mye å gå på. I tillegg ventet vi lenge på maten. Den var vel verdt å vente på.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Elin E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (575)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 575 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig lokaler, en kelner var super hyggelig og de andre kunne vært hyggeligere. Vi kommer gjerne tilbake om vi vil ha god Indisk mat i Liverpool

Dato for besøk: juli 2018
Takk, myklemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2018 via mobile enheter

Dette må være noe av den beste maten jeg noen gang har spist. Kjempe fint lokale og hyggelige servitører. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 236maline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Definitivt den beste indiske maten jeg har smakt! Vi var en vennegjeng på fem som var der for første gang, og alle var veldig fornøyde med maten. Lokalene og atmosfæren er fin. Servitørene hyggelige og hjelpsomme. Terningkast 6!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Stinamarier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Amit K, Manager på Barton Rouge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018
Google-oversetting

Dear Customer,

Many thanks for the fantastic review and for taking the time to share your experience with us.

We welcome your kind feedback on the restaurant which is incredibly encouraging and greatly appreciated.

Thank you again and we hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again.

Yours sincerely,
Barton Rouge
Management - Liverpool

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018 via mobile enheter

Vi gikk ut lørdag kveld ca kl 20:30, tenkte det ble vanskelig å få et bord noe sted fordi vi ikke hadde reservert. Noen minutter fra hotellet fant vi Barton Rouge, og selv om det var mye folk fikk vi bord med en gang. Vi bestilte to forskjellige kyllingretter, samt garlic nan og ris. De to siste kom i tillegg. Maten kom kjapt, og smakte godt! Store porsjoner, vi klarte ikke å spise alt. Oppmerksom og koselig servitør som het Ahmed. Betryggende at de VIL bli ratet på TripAdvisor. I underkant av 40 pund for alt inkludert to cola. Gikk fornøyde derifra.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, tonjel2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Amit K, Manager på Barton Rouge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. februar 2018
Google-oversetting

Dear Customer,

Many thanks for the fantastic review and for taking the time to share your experience with us.

We welcome your kind feedback on the restaurant which is incredibly encouraging and greatly appreciated.

Thank you again and we hope it is not too long before we have the privilege of welcoming you back again.

Yours sincerely,
Barton Rouge
Management - Liverpool

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Barton Rouge, så også på

 

Har du vært i Barton Rouge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.