Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 115
Vis tilbud
Novotel
USD 115
Vis tilbud
Vio.com
USD 113
Vis tilbud
PricelineUSD 115
Expedia.comUSD 115
travelup.comUSD 126
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 117)
Filtrer anmeldelser
3 117 resultater
Vurdering fra reisende
1 316
1 171
419
127
84
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 316
1 171
419
127
84
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 3 117 anmeldelser
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg bodde her i tre netter sammen med min sønn i forbindelse med hjemmekampen mot Southampton i slutten av september. Hotellet er stort sett rent og fint, personalet er hyggelig og frokosten var bra til engelsk hotell å være. Det beste er nok uansett den sentrale beliggenheten. Du har gangavstand til det aller meste i sentrum og det er positivt.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, baardos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Fint hotell med strålende beliggenhet. Hyggelig betjening, grei frokost, trivelig bar. Prøvde ikke restauranten, men menyen så spennende ut. Alt var rent og pent, og det er gym, lekerom og basseng i kjelleren.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Greit hotell, veldig bra beliggenhet. Greit rom, men de bør sjekke litt bedre hvordan ting ser ut. Lurvete gardiner med skitne flekker og skitne flekker på lampe. Teppegulv er ikke det beste. God frokost så man slipper å gå ut for å spise frokost. Bra trimrom og badebasseng. Hjelpsomt personale. Burde vært vask på toalett som var separat fra bad. Greie senger og sovesofa.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Stein-Eric G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NovotelLiverpoolGM, Front Office Manager på Novotel Liverpool Centre Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2018
Google-oversetting

Dear Stein-Eric,

Thank you for taking the time to tell us about your stay at the Novotel Liverpool City Centre. Please allow me to express my sincerest apologies that your experience did not meet your expectations, due to housekeeping issues.

At Novotel we strive to provide a superior service experience for every customer therefore your feedback is very important to us.
Please note that this problem was a true exception to our normal practices. Rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely,
Anita Palfi
Welcome Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2018 via mobile enheter

Bodde her i forbindelse med fotballtur, fint hotel som ligger veldig sentralt med hele byen rett utenfor døren. Det var store fine rom og stor frokost inkludert i prisen. Det er ett lite med fint basseng i kjelleren, med ett lite steambad. Ellers er det også ett lite treningsrom i kjelleren, for de som trenger litt trim.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, Sven006
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NovotelLiverpoolGM, Front Office Manager på Novotel Liverpool Centre Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2018
Google-oversetting

Dear Sven,

We are delighted to read that you had an excellent stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day.

Thank you for your kind feedback, and we hope to see you again soon for another pleasant journey with us.

Sincerely,
Anita Palfi
Welcome Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2018

Dro hit i forbindelse med nyttårsfeiring og fotball. Hotellstandard var grei nok, frokosten var nok mest å anbefale for de som liker den engelske varianten. Var noen skinke- og ostebiter å få i kalddisken, men denne ble ikke fylt på noe særlig i løpet av de timene frokosten varte virket det som. Resepsjonistene så ut til å ha svært lite kontroll på bagasjen som ble oppbevart, og de brukte utrolig lang tid på den enkelte kunde, noe som gjorde at køen til stadighet vokste seg, og tok lang tid. Stuepikene var flink på dag 1 med å bytte ut håndklær, så ble det stille derfra. Vi spurte bl.a om mer dopapir den siste dagen, flere timer før vi skulle sjekke ut, men det dukket aldri opp.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, kristinemase
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
NovotelLiverpoolGM, Front Office Manager på Novotel Liverpool Centre Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2018
Google-oversetting

Dear Peter Kinley,

Thank you for taking the time to tell us about your stay at the Novotel Liverpool City Centre. Please allow me to express my sincerest apologies that your experience did not meet your expectations, due to breakfast and reception issues.

At Novotel we strive to provide a superior service experience for every customer therefore your feedback is very important to us.
Please note that this problem was a true exception to our normal practices. Rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Sincerely,
Anita Palfi
Welcome Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser