Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin atmosfære, uinteressert service, excellent food overpriced rice”
Anmeldelse av Chaophraya Liverpool - STENGT

Chaophraya Liverpool
Prisklasse: USD 42 - USD 53
Kjøkken: Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Central Liverpool
Anmeldt 26. november 2018

Meny kom raskt, spurte om drikke, uinteressert, uten smil, god mat, £12.95 for chicken green curry, men liten bolle hvit ris til £3,45 er overpriced, nærmere 39 kr! Altfor mye.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, CFBL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LM232013, Manager på Chaophraya Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2018
Google-oversetting

Sawasdee Kha (Helllo) CFBL,

I am pleased to hear that you enjoyed your meal but I am sorry that our service wasn't up to our usual high standards. I will be sharing your comments with the rest of our team to help us improve.

I am also sorry to hear that you felt the overall meal to be overpriced. We do regularly compare our prices with our local competitors but I will be passing your comments to our menu development team.

We do hope that we can welcome you back again soon.

Kind regards,
Chaophraya Liverpool Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 806)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 806 anmeldelser

Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

Fin atmosfære, hyggelig betjening og kjempegod mat. Anbefales. Artig detalj er at dame og herretoalett er delt av med akvarium.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, clasj_ranl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LM232013, Guest Relations Manager på Chaophraya Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2017
Google-oversetting

Sawasdee Clas Jøran L

Thank you very much for your review, we really appreciate it! I will be happy to share your comments with the team here. We very much look forward to welcoming you back to Chaophraya again soon.

Kind Regards and Kop Khun Kha (Thank You)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2017

Vi hadde bestilt bord på forhånd fordi vi hadde hørt mye fint om dette stedet, men hadde vel muligens mye uflaks.

Vi opplevde å få feil dessert fra en uengasjert betjening som også insisterte på at en medium stekt tenderloin var rare og i tillegg sølte rødvin på bordet uten å beklage seg.

Maten i seg selv smakte godt, og stedet har en upåklagelig atmosfære hvor badene i seg selv definitivt er verdt en tur, men servisen hadde et stykke igjen.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 131geira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LM232013, Guest Relations Manager på Chaophraya Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2017
Google-oversetting

Sawasdee kha Geir A,

We are sorry to hear of your experience with us. Please feel free to email me feedback@chaophraya.co.uk I would love to speak with you directly.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2016

Fantastisk fin restaurant som er å anbefale i hjerte av Liverpool ved Liverpool One. Renslig, gode smaker, rikt utvalg og meget bra service

Dato for besøk: oktober 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 799oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Chaophraya L, Supervisor på Chaophraya Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2016
Google-oversetting

Sawasdee Krub!

Thank You for taking the time to leave feedback. I am glad that you enjoyed your time with us at Chaophraya.

Kob Khun Krub

Chaophraya Liverpool

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2015

God mat og bra service. Vi valgte fra menyen med to retter til samme pris for alle rettene. Rask servering. For de som liker øl er nok utvalget noe begrenset. Det kan man heller ta igjen på en av de mange pubene i området.

Dato for besøk: april 2015
Takk, Enenda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Chaophraya L, General Manager på Chaophraya Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2015
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write this review, without such valuable information we can never strive to improve.

I am pleased that you had a lovely time in my restaurant, please visit us again soon.

Thank you all for your custom & support.

Kop Khun Kha

Joseph Williamson
Business Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chaophraya Liverpool, så også på

Liverpool, Merseyside
Liverpool, Merseyside
 
Liverpool, Merseyside
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din