Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 12:30 - 14:30
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Liverpool Cathedral på
fra USD 15,59
Mer informasjon
fra USD 24,81
Mer informasjon
fra USD 14,16
Mer informasjon
fra USD 77,97
Mer informasjon
Anmeldelser (8 995)
Filtrer anmeldelser
8 995 resultater
Vurdering fra reisende
6 628
1 927
363
48
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 628
1 927
363
48
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 8 995 anmeldelser
Anmeldt 5. juli 2018

Flott katedral! Mulighet for å kjøpe seg en kaffekopp. Shop med mye variert kristen litteratur, samt gaveartikler og mer typiske souvenirer. Adgang til taket koster 5 pund. Først med heis, så trapper. Adgang til taket er ikke tilrettelagt for barnevogn / handicap. Utsikten er vel verdt 5 pund om man aldri har vært der. Er flere arrangement og konserter i katedralen, se facebooksiden deres.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, BjarneYds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2018 via mobile enheter

Katedralen ser stor og dyster ut fra utsiden, men åpenbarer seg som et flott og gedigent bygg når du kommer innenfor. Spesiell stemning for en turist som bare vil se arkitekturen. God souvenirbutikk med et stort utvalg av forskjellige ting som passer helt flott til stedet. Absolutt verdt et besøk. Kort vei å gå fra sentrum.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 334brith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2018 via mobile enheter

Kjempeflott sted. Litt utradisjonell form på kirken, men utrolig flott. Kirkerommet er overveldende, turen opp i tårnet er flott med innsyn til himlinger og kirkeklokker og utsikten er mest trolig den beste i byen. Flott «vollgrav» rundt kirken som fungerer som kirkegård.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Terje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2017

En mega svær kirke som ligger på en topp:)
Kommer du før kl1700kan du få guidet tur til toppen med rå utsikt:)
Kostet 5pund å bli guidet ellers gratis og gå inn i kirken :)
Veldig stor og veldig høyt under taket med mye flott kunst:)
Stemningsfullt og rolig :)

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, wegar_2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2017 via mobile enheter

Har vært innom mange kirker rundt i verden... men demmer en av de større majestetiske jeg har vært innom! Virkelig verdt en visitt!!

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Vacationer727528
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser