“Cozy”
Anmeldelse av Salt House

Salt House
Vurdert som nr. 91 av 2 392 Restauranter i Liverpool
Kjøkken: Spansk
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Central Liverpool
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Veldig gode Oliver! God vin og koselig sted. Fikk feil tapas tallerkenen men det gjør ikke noe. Totalt sett koselign opplevelse.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, G6243UBsarag

Anmeldt 22. mai 2017 via mobile enheter

Gode priser, bra service og meget god mat.

Spiste 6 tapasretter(lunsjmenyen), og alle var meget gode. Spesielt den sprøstekte ribben og "potatas bravas" var i toppklasse.

Kommer selvsagt tilbake hit!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 705olemariusb
Anmeldt 8. april 2017 via mobile enheter

Bestilte bord her da én i følge hadde vært der før. Ble ikke skuffet! Veldig bra tapas, husets vin passet perfekt! God service, og vi fikk gode svar på det vi lurte på. Alle var veldig fornøyde. Bordbestilling anbefales.

Dato for besøk: april 2017
Takk, 625_ivindl
Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Var her med venner for en sein lunsj. Vi bestilte tre retter hver fra lunsjmenyen. Dette var vellykket - sea bass og calamris var best. Could cuts dårligst. Betjeningen var litt reserverte - ikke veldig hyggelig. Vinen ble servert litt for varm - fikk tilbud om isbitter. Ikke helt i tråd med forventninger. Prisverdig - er et besøk verdig.

Dato for besøk: april 2017
Takk, 563bength
Anmeldt 25. oktober 2016 via mobile enheter

Travel plass men med god atmosfære. Bra miljø og hyggelig betjening. Ble forevist til et bord i annen etasje. Litt varmt der oppe og høyt lydnivå, men det passet oss greit denne dagen siden vi selv var blitt litt høylytte. Vi delte mange retter og alt var fantastisk godt. God vin til en god pris. Alt i alt var vi alle fem storfornøyde.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Hans_Petter_12

Reisende som så på Salt House, så også på

Liverpool, Merseyside
Waterloo, Merseyside

Har du vært i Salt House? Del dine erfaringer!