Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cozy”
Anmeldelse av Salt House

Salt House
Bestill bord
2
lør. 24.7.
20:00
Vurdert som nr. 85 av 1 966 Restauranter i Liverpool
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 23
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Store grupper, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Central Liverpool
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Veldig gode Oliver! God vin og koselig sted. Fikk feil tapas tallerkenen men det gjør ikke noe. Totalt sett koselign opplevelse.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, G6243UBsarag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 649)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 2 649 anmeldelser

Anmeldt 22. mai 2017 via mobile enheter

Gode priser, bra service og meget god mat.

Spiste 6 tapasretter(lunsjmenyen), og alle var meget gode. Spesielt den sprøstekte ribben og "potatas bravas" var i toppklasse.

Kommer selvsagt tilbake hit!

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 705olemariusb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2017 via mobile enheter

Bestilte bord her da én i følge hadde vært der før. Ble ikke skuffet! Veldig bra tapas, husets vin passet perfekt! God service, og vi fikk gode svar på det vi lurte på. Alle var veldig fornøyde. Bordbestilling anbefales.

Dato for besøk: april 2017
Takk, 625_ivindl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2017 via mobile enheter

Var her med venner for en sein lunsj. Vi bestilte tre retter hver fra lunsjmenyen. Dette var vellykket - sea bass og calamris var best. Could cuts dårligst. Betjeningen var litt reserverte - ikke veldig hyggelig. Vinen ble servert litt for varm - fikk tilbud om isbitter. Ikke helt i tråd med forventninger. Prisverdig - er et besøk verdig.

Dato for besøk: april 2017
Takk, 563bength
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2016 via mobile enheter

Travel plass men med god atmosfære. Bra miljø og hyggelig betjening. Ble forevist til et bord i annen etasje. Litt varmt der oppe og høyt lydnivå, men det passet oss greit denne dagen siden vi selv var blitt litt høylytte. Vi delte mange retter og alt var fantastisk godt. God vin til en god pris. Alt i alt var vi alle fem storfornøyde.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Hans_Petter_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Salt House, så også på

 
Liverpool, Merseyside
Liverpool, Merseyside
 

Har du vært i Salt House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din