Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Opplevelsescruise på Mersey-elven fra Liverpool
658

Bestill på forhånd
fra
USD 13,72
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Royal Albert Dock Liverpool på
fra USD 13,72
Mer informasjon
fra USD 12,46
Mer informasjon
fra USD 226,29
Mer informasjon
fra USD 34,92
Mer informasjon
Anmeldelser (17 856)
Filtrer anmeldelser
17 856 resultater
Vurdering fra reisende
11 697
5 136
872
103
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 697
5 136
872
103
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 17 856 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Liverpool og Albert Dock leverer. Flott by, korte avstander. Ypperlig weekend. Alle fornøyde. Lite taxi man kan gå til «alt»

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Jarle2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AlbertDockLiv, Public Relations Manager på Royal Albert Dock Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Deilig å kunne å sitte ute i solenog se på folkelivet som går forbi - et rolig område som er godt skjermet fra trafikken - kan absolutt anbefale å ta turen hit når du er i Liverpool.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Adventure401904
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AlbertDockLiv, Public Relations Manager på Royal Albert Dock Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Tusen takk. We hope to see you back at Royal Albert Dock Liverpool again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Albert Dock med alle museumene, statuene og husene forteller det meste om hva Liverpool by var. I tillegg er det mane puber og restauranter på hele området.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Viggo B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Det er alltid artig vandre rundt i Albert Dock. Mye å se på og fremfor alt mange hyggelige restauranter. Nå hadde de også fått en liten fotballbane flytende i docken.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2018

Flott å se at disse gamle bygningene er restaurert og har blitt et yndet sted for turister. Mange flotte restauranter og cafeér i hele området. Anbefaler området på dag og kveldstid.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Lpk66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser