Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Opplevelsescruise på Mersey-elven fra Liverpool
887

Bestill på forhånd
fra
kr 178,79
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Royal Albert Dock Liverpool på
fra kr 178,79
Mer informasjon
fra kr 560,91
Mer informasjon
fra kr 336,40
Mer informasjon
fra kr 2 828,80
Mer informasjon
Anmeldelser (17 980)
Filtrer anmeldelser
17 980 resultater
Vurdering fra reisende
11 793
5 153
875
108
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 793
5 153
875
108
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 17 980 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Bør ikke komme ned hit for sent da det meste stenger tidlig.
Men man må absolutt få med seg område da det er flott og se på

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Liverpool og Albert Dock leverer. Flott by, korte avstander. Ypperlig weekend. Alle fornøyde. Lite taxi man kan gå til «alt»

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Jarle2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AlbertDockLiv, Public Relations Manager på Royal Albert Dock Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Deilig å kunne å sitte ute i solenog se på folkelivet som går forbi - et rolig område som er godt skjermet fra trafikken - kan absolutt anbefale å ta turen hit når du er i Liverpool.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Adventure401904
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AlbertDockLiv, Public Relations Manager på Royal Albert Dock Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Tusen takk. We hope to see you back at Royal Albert Dock Liverpool again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Albert Dock med alle museumene, statuene og husene forteller det meste om hva Liverpool by var. I tillegg er det mane puber og restauranter på hele området.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Viggo B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Det er alltid artig vandre rundt i Albert Dock. Mye å se på og fremfor alt mange hyggelige restauranter. Nå hadde de også fått en liten fotballbane flytende i docken.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser