Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Royal Albert Dock Liverpool på
fra USD 15,59
Mer informasjon
fra USD 28,35
Mer informasjon
fra USD 113,42
Mer informasjon
fra USD 14,16
Mer informasjon
Anmeldelser (17 563)
Filtrer anmeldelser
17 563 resultater
Vurdering fra reisende
11 480
5 070
862
104
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 480
5 070
862
104
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 17 563 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Bør ikke komme ned hit for sent da det meste stenger tidlig.
Men man må absolutt få med seg område da det er flott og se på

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, p_l_242
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Liverpool og Albert Dock leverer. Flott by, korte avstander. Ypperlig weekend. Alle fornøyde. Lite taxi man kan gå til «alt»

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Jarle2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AlbertDockLiv, Public Relations Manager på Royal Albert Dock Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Deilig å kunne å sitte ute i solenog se på folkelivet som går forbi - et rolig område som er godt skjermet fra trafikken - kan absolutt anbefale å ta turen hit når du er i Liverpool.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Adventure401904
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AlbertDockLiv, Public Relations Manager på Royal Albert Dock Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Tusen takk. We hope to see you back at Royal Albert Dock Liverpool again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Albert Dock med alle museumene, statuene og husene forteller det meste om hva Liverpool by var. I tillegg er det mane puber og restauranter på hele området.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Viggo B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Det er alltid artig vandre rundt i Albert Dock. Mye å se på og fremfor alt mange hyggelige restauranter. Nå hadde de også fått en liten fotballbane flytende i docken.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser