Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 310)
Filtrer anmeldelser
2 310 resultater
Vurdering fra reisende
1 476
668
124
26
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 476
668
124
26
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 2 310 anmeldelser
Anmeldt 2. juni 2015

Rent og pent. Hjelpsom betjening. Hotellet ligger sentralt til alle serverdigheter. Hver etasje har eget Beatlestema på rommene. Hotellet er prisgunstig og gir valuta for pengene.
Vi hadde 3 hyggelige dager i Liverpool. W.O. Sandefjord

Dato for oppholdet: mai 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Willy O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IbisStylesLiverpool, General Manager på Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street - Cavern Quarter Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2015
Google-oversetting

Dear Guest: Thank you for taking time to review our property. I am glad to hear that we will be your top choice when you visit Liverpool. We look forward to welcoming you back soon!. Best Regards. Jorge Otero. General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2015 via mobile enheter

Var her en natt, og jeg ble positivt overrasket! Dette er et supert hotell som har alt! Mange plusser: Blant annet nyoppusset hotell, sentral beliggenhet, hyggelige ansatte, rimelig, god seng, rent, innovativt og moderne interiør, god passelig nøktern frokost og gratis wifi. Anbefaler dette hotellet på det sterkeste for alle, og jeg kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: mars 2015
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Rune N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
IbisStylesLiverpool, Manager på Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street - Cavern Quarter Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2015
Google-oversetting

Dear Rune, thank you so much for this lovely feedback and for giving us five balls. I am happy that you enjoyed your stay in our themed hotel and that the team has made your stay comfortable. We are looking forward to seeing you again! Best Regards, Joanna, Assistant General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2015

Svært vennlig mottagelse og generelt hyggelig atmosfære. Rommet var enkelt innredet med det aller nødvendigste, men kaldt på badet.
Badet så ut som de du finner på båtlugarer, men fungerte helt OK bortsett fra temperaturen.
Frokosten var langt fra tradisjonell engelsk standard, men grei hvos du ikke var alt for sulten.
Anbefaler hotellet først og fremst på beliggenhet og vennlighet.
Kun 5 min å gå til de fleste sentrale steder som f eks Liverpool 1.

Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, trhnil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
h7601_gm, Manager på Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street - Cavern Quarter Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2015
Google-oversetting

Dear Trhnilse, I appreciate your positive feedback about our hotel. We do take pride in cateringto our guests' needs the best way we can. If you're traveling to our area gain soon, don't hesitate to call us. Regards, Joanna, Assistant General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2015

Bodde 2 dager på Ibis Styles sist uke, ingen tvil om at hotellet er vel verdt pengene. Litt enkel frokost men absolutt innenfor det akseptable, 2 typer skinke, 3-4 typer ost, greit brød, kaffe, te, juice. Vil du ha full engelsk frokost er det bare putte på 150-200 kr ektra per døgn på et dyrere hotell. Stilige rom, alle med eget tema, litt små rom/bad, men som nevnt tidligere syns jeg det er veldig greit til den prisen vi betalte (430/døgn), veldig grei plassering ift Liverpool One.

Dato for oppholdet: februar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, runeolsen67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
h7601_gm, Manager på Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street - Cavern Quarter Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2015
Google-oversetting

Dear Rune Olsen, Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed your stay with us! I hope your next stay is just around the corner. Call us if there is anything we can help you with. Best Regards, Joanna, Assistant General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2014

En fotballtur med gutta medfører bar og restaurant besøk, i tillegg blir det jo litt shoping. Ibis styles ligger midt i dette! svært gode senger og praktisk lite bad. Servicen var også upåklagelig, samme gjelder renholdet. Jeg kommer gjerne tilbake

Dato for oppholdet: februar 2014
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Mr-Solstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
h7601_gm, Manager på Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street - Cavern Quarter Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2014
Google-oversetting

Dear Guest, Tusen takk for your nice recommendation of Ibis Styles Liverpool Dale Street. It was our great pleasure to make your recent stay with us excellent. We hope to welcome you soon again in the hotel. Kind regards, Joanna, Assistant General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser