“Kjempe bra tapas”

Kjøkken: Italiensk, Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Central Liverpool
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Droppet innom en lørdags kveld og utrolig nok fikset de et bord til oss. Fikk nærmeste bordet til kjøkkenet... helt magisk for oss som er kokker å sitte nært å se hvordan det kjører. Utrolig god tapas i alle varianter, rast servering og kjempe trivelige blide servitører. Følte oss varmt velkomne.anbefales på det sterkeste, ska selv snart tilbake

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Shebbas

Anmeldt 15. juni 2018 via mobile enheter

Her er et sted som må oppsøkes! Vi var 7 personer som skulle finne et sted. Vi var heldige, vi droppet inn, fikk et bord.(vi hadde flaks, skal en gå der bør en reservere bord). Vi bestilte endel småretter. Fisk, kylling, oksekjake, oliven, spekemat, pizza - utsøkt! God service og et trivelig atmosfære! Stedet anbefales, dette var en meget god matopplevelse!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 282christopherb
Anmeldt 16. mai 2018

En herlig italiensk tapas restaurant. Her er det fult trøkk hele uka så å bestille bord er et must hvis dere er mange sammen.
Små pizzaer med ulike topping er bare helt utrolig gode. Den med reker, hvitløk og chilli kommer jeg til å bestille på hver eneste Liverpool tur.

Dato for besøk: mai 2018
3  Takk, Harald B
Anmeldt 20. april 2018 via mobile enheter

Dette er en tapas restaurant hvor man bestiller flere retter. Dersom dere er ute etter middag og litt større retter, så er ikke dette plassen. Men ønsker man å plukke litt her og litt der så er dette plassen. Dette er ikke noe for meg men maten og serveringen var det ingenting å si på. Det er litt vanskelig å la være å gi de full pott da servering og mat var helt topp.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 85kjellmac
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Vi hoppet over frokosten denne dagen for å spise en tidlig lunch. Det viste seg å være lurt fordi' dagens meny' inneholdt 3 retter til hver av oss. Gode smaker og ypperlig kvalitet . Fikk servert en lokal øl som traff perfekt til maten. Kommet tilbake.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 798oleo

Reisende som så på Bacaro, så også på

Liverpool, Merseyside

Har du vært i Bacaro? Del dine erfaringer!