“Italiensk kaos”
Anmeldelse av Il Forno

Il Forno
Vurdert som nr. 199 av 2 394 Restauranter i Liverpool
Kjøkken: Italiensk, Pizza
God for: Romantisk, Store grupper, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Levering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Maten er jo en katastrofe, lasagne ser ut som ferdigmat, raviolien var jo en katastrofe, baby porsjon. Kyllingfilet var tørrstekt som flatbrød. Porsjonene er små. Servitørene uinteressert, hadde ikke kontroll på etterbestillinger. Kom med ting ingen hadde bestilt. Underbemannet. Vi måtte betale depositum på £50 for en bordreservasjon til 7 på dette stedet som er under middelmådig både i mat og kundehåndtering. Når så betalinger skjer har de selvfølgelig "glemt" av depositumet. 10% tips har de også lagt i sluttsummen som en selvfølge. Finn en annen italiensk restaurant.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 204eirika

Anmeldt 16. august 2018

Il Forno holder til i fine stilfulle lokaler og har alle forutsetninger for å være en bra restaurant. Antall bord er imidlertid alt for mange i forhold til kapasiteten til kjøkkenet.
Tok nesten 1 time og 15 minutter fra vi bestilte 3 enkle pizza til maten kom. I mellomtiden goikk vi naturligvis tom for drikke, uten at noen av kelnerne som hele tiden gikk forbi, brydde seg om dette. Måtte selv stoppe en kelner å spør om ny runde.
Når maten først kom, var denne ikke noe annet en middels og Liverpool har flere pizzarestauranter som lager betydelig bedre pizza en Il Forno. Alt i alt et dårlig valg på en lørddagskveld i Liverpool.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Ivers68
Anmeldt 28. april 2018

Fin restaurant , hyggelig atmosfære og ypperlig service av servitør Fabrizio . Veldig god mat , fire til bords og alle var veldig fornøyd.

Dato for besøk: april 2018
Takk, LeifN74
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

IL Forno er i utgangspunktet et strålende sted, du blir tatt godt i mot og alle er vennlige. Mulig tidspunktet for vårt besøk var utypisk for stedet, men opplevelsen vår ble særdeles dårlig. Veldig mye støy, bråkete gjester og til alt overmål en gjest som til stadighet dro fram en trompet og spilte en strofe i tide og utide. Og det uten at personalet grep inn. Det ble utrolig slitsomt å sitte å høre på i lengden.
Maten var god, miljøet står til stryk. Det er pga maten at vi gir en 2-er.
Veldig skuffet.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, j0hnatleh
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Her ble vi tatt imot med åpne armer og brede smil. Vi hadde reservert bord på forhånd (gjennom TripAdvisor). Menyen var tiltalende og man kunne velge mat etter humøret. Jeg gikk for rack of lamb og min mann tok seg en pizza. Servitøren fant en god vin som passet til begge rettene og tittet stadig bortom for å se at alt var ok! Hit drar vi garantert tilbake!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Wenchepus
infoP9050KD, Manager på Il Forno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2017

Dear Wechepus
Thank you very much for your review!
We looking forward to welcome you again to IL Forno

Regards

Aldo

Reisende som så på Il Forno, så også på

Har du vært i Il Forno? Del dine erfaringer!