Torebe
Dato for oppholdet: november 2018
PullmanLiverpool, General ManagerPullman Liverpool, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. nov. 2018
Kjære Torebe

Takk for at du har gjennomgått ditt opphold hos oss.

Jeg er veldig opptatt av å lese om bortfallet i tjenestestandarder, som jeg med vennlig hilsen beklager.

Jeg vil adressere tilbakemelding hos teamet mitt, da dette ikke reflekterer de standarder vi streber etter å oppnå.

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen og gjenopprette din tro på hotellet.

1.0 km fra Pullman Liverpool
Se flere hoteller i Liverpool
2 458
2 458
Anmeldt 19. oktober 2018

Vi ble møtt av hyggelig betjening i resepsjonen, og innsjekkingen gikk smertefritt.
Hotellrommet stod absolutt til forventningene.
Hotellet har perfekt beliggenhet ved Mersey river, og Alberts dock. Kort vei til Liverpool sentrum og alle shoppingmuligheter og restauranter / puber.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Arnfinn B
PullmanLiverpool, General Manager på Pullman Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018

Kjære Arnfinn B

Takk for at du har gjennomgått ditt opphold hos oss og for alle dere hyggelige ord som er verdsatt

Vi håper å ønske deg velkommen på ditt neste besøk til Liverpool

Anmeldt 12. mars 2018

Nytt og flott hotell på Kings Dock, Bra gratis wifi, Sky Sport kanaler på tv. så en kunne se Premier League, Rommene var passelig store for to personer. Frukosten var veldig bra. Både English og continental,

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, PerE728
PullmanLiverpool, General Manager på Pullman Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2018

Kjære Per E

Takk for din anmeldelse og tilbakemelding som er viktig for oss.

Hyggelig du hadde et flott opphold, og vi håper å ønske deg velkommen på ditt neste besøk til Liverpool

Anmeldt 11. desember 2017 via mobile enheter

Flott, nyere, moderne hotell som ligger ganske værutsatt til på the Dock. Mye vind der. Hotellet og rom var veldig fint. Det eneste vi reagerte på er at de ansatte virker ganske ineffektive, resepsjonen er et bord hvor 5 ansatte står å ser på en liten dataskjerm. Det virket litt rotete. Vi er litt usikre på om vi vil bo her igjen da det føles som det ligger nokså avsides, og blir mye gåing.

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, Ann Kathrin G
PullmanLiverpool, General Manager på Pullman Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2017

kjære gjest

Takk for din anmeldelse og tilbakemelding som er viktig for oss, og vil bli brukt til å hjelpe oss med å forbedre

Vi håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen i fremtiden.

Anmeldt 16. september 2017 via mobile enheter

Superpraktisk beliggenhet hvis man skal være på kongressenteret; rett over gata! Nydelig utsikt over vannet! Moderne hotell, pent og rent. Flotte rom med strykejern, føner, dusjutensilier osv. Treningsrom med tredemøller, spinningsykkel, vekter, matter osv gratis. Frokosten er god (til å være i England), men skulle ønske det fantes noe mer grovt brød! Serviceinnstilt og imøtekommende personale. Fri wifi. Digitalradio og -tv, så mulig å få kanaler fra hele verden! Anbefales, kommer til å bo her ved neste anledning!

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, mumminini
PullmanLiverpool, General Manager på Pullman Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2017

Kjære mumminini

Takk for din femstjerners anmeldelse

Gleder deg til å ha et godt opphold, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen på ditt neste besøk til Liverpool

Anmeldt 21. august 2016 via mobile enheter

For et hotell! Imponert, dette var fantastisk :-) personale var utrolig hyggelige og hjelpsomme, uansett hva det måtte være. Bodde på et kjempefint rom med utsikt mot havet. I tillegg var det både drikke og litt annet på rommet, og en TV som kunne brukes til mye. Frokosten var fantastisk! Ingenting å klage på, kan definitivt dra tilbake!!

Dato for oppholdet: august 2016
Takk, Amalie M
PullmanLiverpool, General Manager på Pullman Liverpool, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2016

Kjære Amalise M

Takk for din anmeldelse.

Glad for å lese at du hadde et hyggelig opphold, og vi håper å ha gleden av å ønske deg tilbake snart .

Pullman Liverpool