Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av The Windmill Mayfair

The Windmill Mayfair
Vurdert som nr. 873 av 23 949 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 34
Kjøkken: Britisk, Pub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Mayfair
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Dette er stedet å besøke om du ønsker god pai. Vi var seks personer som tilfeldigvis datt innom. Prøv det very sexy shiraz. Veldig god vin.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 898lines
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DawsonPie, Manager på The Windmill Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2018
Google-oversetting

Thank you very much for leaving a raving 5* review. We're glad you accidentally stumbled across us and decided to stay for some pie and Very Sexy Shiraz. We hope to see you again soon.
Many thanks
Mitase

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (713)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 713 anmeldelser

Anmeldt 7. juni 2017

Vi fant denne litt skjulte puben bak Regent street og bestemte oss tidlig for å prøve ut lunsjen der. Det ble en veldig god opplevelse.

Vi spiste hver vår "pie and mash" som smakte veldig godt begge de to. Koblet sammen med et eutentisk publokale og et godt utvalg av øl gjorde dette til en perfekt pause i shoppingen.

Anbefales!

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, HAB999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DawsonPie, Manager på The Windmill Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write a lovely review of our little hidden pub. We're so glad you enjoyed your meals.

Looking forward next time you need a break from shopping around Oxford Circus.

Mitase

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2016 via mobile enheter

Veldig god pai, blir mett så det holder Vi hadde Shepards pie og vilt pie. Hyggelig service. Klassisk pub sted. £14,5 for en pai.

Dato for besøk: november 2016
1  Takk, Kristine R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2016

Utrolig flott gammel plass. Her er det mye historikk i veggene. På toppen av restauranten har de en koselig ute plass. Må oppleves. Godt utvalg av drikke. Mye folk som skulle spise der. Rene toaletter. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2016 via mobile enheter

Et sted med historie og sjel. Ikke langt unna gata hvor avisene lå og du kan fornemme hvordan journalister og politikere møttes etter arveidstid. Godt og assortert utvalg av ølsorter. Passer utmerket til lunsj.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, 570arvel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DawsonPie, General Manager på The Windmill Mayfair, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2016
Google-oversetting

Thank you Arve,

I won't pretend in understanding your review however I'm very pleased you choose to share your experience and came to visit us.

Love to see you again

Dawson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Windmill Mayfair, så også på

 

Har du vært i The Windmill Mayfair? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din