Gikk kjapt i innsjekking.
Vi hadde booket executive rom, som lå i 11 etasje.
Grei størrelse på rom, fantastisk utsikt. Synd senga stod med rygg mot vinduet, burde vært motsatt. Hadde vært fantastisk å ligge i sengen å se utover London by.
Tekniske finesser på rom. Egen «fjernkontroll» for å regulere lys, rullegardin og varme. Litt knotete å få passende styrke på lyset, men ellers kjekt.
Godt utvalg i kaffe/te.
Eneste negative var baderom som ikke hadde noen skikkelig dør. Kun skyvedør som ikke gikk helt igjen. Det er håpløs løsning på såpass nytt hotell. Må kunne få ha litt privatliv på wc. Ikke mulig her!
Vi hadde tilgang til executive lounge, som vi hadde forhåpninger til.
Der ble vi skuffet. Nøytrale, lite koselig lokaler. Kunne vært fantastisk utsikt, men da måtte man stå oppreist for å se noe ut. Satt man i sofa så man kun himmel.
Kunne enkelt ha gjort lokaler mer innbydende med sofa lounger, fargerike puter, dempet lys etc.
Utvalg på servering var også dårlig. Ene dagen vi var der stod det pizza bokser der. Den var kald og inntørket. Hadde forventet diverse utvalg av snacks, oppskjært frukt, småretter feks. Prosecco’en derimot, innfridde !
Bra frokost i en trang og støyete frokostsal man ble effektivt vist til et bord, og selvom det så lettere kaotisk og fullt ut, så...Hotellet lå sentralt ca 10 min gange fra Themsen. Kun noen minutter å få til nærmeste t-bane.
Gikk kjapt i innsjekking.
Vi hadde booket executive rom, som lå i 11 etasje.
Godt utvalg i kaffe/te.
Vi hadde tilgang til executive lounge, som vi hadde forhåpninger til.
Bra frokost i en trang og støyete frokostsal man ble effektivt vist til et bord, og selvom det så lettere kaotisk og fullt ut, så fikk vi raskt bord. Kaffe serverte de også.
Veldig koselige felles arealer på utsiden av frokostsal. Rakk dessverre ikke å prøve spa. Alt i alt veldig fornøyd. Personalet var hjelpsomme og imøtekommende! Mer
Vis mindre