Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pub stop no. 1”
Anmeldelse av Leinster Arms

Leinster Arms
Vurdert som nr. 1 241 av 25 245 Restauranter i London
Kjøkken: Bar, Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Liten og koselig pub som bringer puben over til en liten fin restaurant. Veldig hyggelig bar mann som serverte Hunter beaf & ale. Godt kjøkken.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 623erikf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (663)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 663 anmeldelser

Anmeldt 1. mars 2017

Vi dro til denne puben i forbindelse med en fotballkamp vi skulle se når vi var i London. Vi bestilte en nachos på deling som smakte veldig godt - eneste minus er at salsadip og guacamole ligger oppå og ikke i porsjoner slik at man kan velge mengden selv. Veldig godt øl! God atmosfære og hyggelig betjening.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Maria M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2016

Puben har fått nye eiere, uten at det har gått utover sjarmen puben har hatt de siste årene. Puben serverer også god mat, egnet både som lunch og middag.

Dato for besøk: august 2016
Takk, Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2015

Liten, men kjempehyggelig pub i Bayswater. Meget god mat, spesielt "Beef and guinness pai og pølse med potetmos. Veldig hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Morten E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2015

Vi gikk til Leinster Arms da vi hadde akkurat kommet til London. Så snart du kommer inn, ser du at du befinner deg i en virkelig engelsk pub. Den er ganske liten og veldig koselig.
Det er kanskje ikke så mye valg i menyen, men kvalitet er veldig høyt!!!
"Beef and guinness pie" var utrolig god, laget på en perfekt måte. Man må absolutt prøve den!!! "English tapas" med kylling og pølser var også veldig bra.
Personale var hyggelig og hjelpsom. Rask betjening og godt engelsk øl.
Jeg anbefaler den sikkert til alle de som er i området (Bayswater).

Dato for besøk: februar 2015
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Veronica R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Leinster Arms, så også på

 

Har du vært i Leinster Arms? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.