Stor arena med hjelpsomme ansatte og lett tilgang. Det var lett å finne The O2 nårvi kom med tube og vi fikk god hjelp av ansatte for å finne plassene våre. Vi så "war of the worlds" som også annbefales
Andre gang vi er her på konsert, og denne gangen også full pott!! Lyden er fantastisk og tilbud være seg drikke eller mat er meget bra, men det kunne sikkert vært en eller to puber her, for det kan fort bli kø før en konsert og 20000 tørste rockere skal slukke tørsten! Men viktigst er tross alt konserten og lyden er bare utrolig bra uansett hvor du står/sitter.
Har vært på Hillsongkonferansen i the o2 for fjerde året på rad.
Lyden var veldig bra, men i år var det så høyt at man kunne
høre lyden over kanalen og helt til Paris!
Fantastisk sted å holde store arrangementer, med tak over det hele og mange scener og spisesteder rundt om. Gode kommunikasjoner til/fra (elvebåt & tube). Meget bra arrangert 😊
Det blir også luftet ut etter hver artist noe som gjør det litt kaldt en stund, men du er takknemlig for det etter pausen. Du kan handle drinker og øl rett utenfor dørene hvor konserten foregår
Dette er en fin konsertarena , rask sikkerhetskontroll. Hyggelige verter ved alle innganger. Var noe surr i baren . Gleder oss til neste konsert allerede i juni.