Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 373
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 18 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 18 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 453 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 297
Hilton
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Dorsett Shepherds Bush, London(London)(Mye for pengene!)
USD 183
USD 152
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Novotel London Greenwich(London)(Mye for pengene!)
USD 135
USD 118
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 182
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 265
Expedia.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 379
USD 302
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 350
USD 274
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Paddington(London)(Mye for pengene!)
USD 116
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Anmeldelser (2 052)
Filtrer anmeldelser
2 052 resultater
Vurdering fra reisende
1 158
663
152
48
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 158
663
152
48
31
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 052 anmeldelser
Anmeldt 6. april 2016 via mobile enheter

Et fint og koselig hotell med utmerket service. Rommet (standard dobbeltrom med queensize seng) var stort, fint og rent! Perfekt beliggenhet rett ved Paddington Station. Også flere restauranter/spiseplasser i nærheten. Kan absolutt tenke meg å bo her flere gang!

Opphold: april 2016, reiste med venner
Takk, HSS82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linforth, Management Office på Hotel Indigo London-Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2016
Google-oversetting


Dear HSS82,

Thank you so very much for your great feedback. We are delighted to read that you have enjoyed your stay with us and we look forward to welcoming again in the near future.

Warm regards,

Jalila

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2014

Hotellet ligger fint til nær Paddington stasjon, og det er gangavstand til Hyde Park og Oxford Street. Frokosten er god. Jeg har bodd på hotellet tidligere og har da vært veldig fornøyd, men denne gangen ble oppholdet preget av at vi fikk et rom i kjelleren som ikke var bra. Rommet hadde kun et frostet vindu som ikke slapp inn lys og som ikke kunne åpnes. Det var veldig lytt, og vi ble ofte forstyrret fra badet til naborommet og fra gangen der det var lange diskusjoner. Det største problemet var imidlertid at det var dårlig mobildekning i kjelleren, i perioder var det ikke dekning i det hele tatt. Når vi ble utilgjengelige på telefon hjalp det lite at wifi fungerte bra. De ansatte var hyggelige, men kunne ikke gi oss et annet rom. De positive sidene ved hotellet oppveide derfor ikke ulempene vi opplevde.

Opphold: desember 2014, reiste med venner
Takk, Elin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linforth, Management Office på Hotel Indigo London-Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2014
Google-oversetting

Dear Elin S,

Many thanks for submitting a review. It is always a pleasure to receive feedback from returning guests.

As many hotels in London, we do have bedrooms in the lower ground floor. I however do appreciate that you would prefer staying in an upper floor room and we will certainly arrange that for your next visit.

Thank you once again for sharing your experience and we look forward to welcoming you again.

Kind regards,

Jalila

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2013

Flott rom, kos terrasse, super seng og awesome dusj! Hyggelig personell og bra beliggenhet. Veldig fornøyd! Resturanten som tilhørte hotellet var derimot ikke noe å skryte av. Ellers kort vei til både buss og tbane.

  • Opphold: august 2013, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, mats p
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linforth, General Manager på Hotel Indigo London-Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2013
Google-oversetting

Dear Mats
What a fantastic review which we thank you for.
It really is good to read our staff surpassed themselves as normal.
And we do look forward to seeing you soon
Kind regards
Malcolm Linforth-Jones

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2013

Vi er veldig fornøyd med hotellet. Bra beliggenhet, fint stort rom(executive), aircondition og fri tilgang til vann og mineralvann i minibar. God service og engelsk frokost inkludert i prisen. Lite støy. Kort vei til Paddington stasjon og ca 10 minutter å gå til Lancaster Gate og Hyde Park. Litt dyrere enn andre hoteller men absolutt verdt prisen.

Opphold: mai 2013, reiste som et par
1  Takk, Bente F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linforth, General Manager på Hotel Indigo London-Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2013
Google-oversetting

Dear Bente
Thank you for your recent review on our hotel and we were so pleased to read everything was a perfect and you expected.
And we do look forward to seeing you soon
Kind regards
Malcolm Linforth-Jones

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2013

Koselig og stilig hotel med veldig bra beliggenhet og hjelpsom betjening.
Vi flydde til Heathrow flyplass og tok Heathrow Express train til Paddington station. Veldig praktisk. Toget går hvert 15 minutt og togturen tar 15 minutter. Vi brukte i underkant av 5 minutter å gå til hotellet. Enkelt å finne og super beliggenhet.
Sightseeing-bussen "Big Bus Tours" har busstopp bare 100 meter ned i gata,og billetter kan kjøpes på hotellet. Betjeningen på hotellet er for øvrig veldig hjelpsomme.
Vi kommer gjerne tilbake.

  • Opphold: mars 2013, reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kari-Mette R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Linforth, General Manager på Hotel Indigo London-Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2013
Google-oversetting

Dear Kari
Thank you for your recent review on our hotel and we were so pleased to read everything was a perfect and you expected. and you loved our hotel and location.
And we do look forward to seeing you soon
Kind regards
Malcolm Linforth-Jones

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser