“Flott plass”

Prisklasse: kr 214 - kr 1 018
Omgivelser: Trafalgar Square / Embankment
Omgivelser: Trafalgar Square / Embankment
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

God mat, god drikke, hyggelig betjening som er der men ikke "maser". Spiste her en lørdag kveld, ikke bestilt. Fullt, men fikk bord etter to minutter. Det er nok ikke det billigste stedet i området men du får bra mat.

Biffen serveres som ett stykke som har vært bare en liten runde i panna. Du får med saus etter ønske, krydder og smør. Du steker selv til den graden du ønsker på en varm sten du får med på bordet.

Spiste forrett med spsreribs, potet og kylling, hovedrett fillet steak og en sitronostekske til dessert. Vi delte forretten, og det er såpass at de fleste trolig ikke trenger side order til biffen, eventuelt at man deler (minste biffen er 224 gram). Så at flere såvidt hadde rørt pommes fritten sin.

Det som kunne trukket ned er at man bare har to størrelser på biff (224 og 280g) og at det kan trekke noe kaldt når noen åpner døren (åpner du den helt blir den stående i åpen stilling).
Men alt i alt er opplevelsen så god at jeg lar den beholde full score

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Håvard R

Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Koselig spisested sentralt ved flere teatre. Vi bestilte rump steak. Den ble servert på en varm stein, med valgfritt tilbehør. Maten ble dermed tilberedt mens vi spiste. Fungerte utmerket. Meget godt kjøtt og soppsaus. God service av smilende kelner.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Ståle A
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Servicen var god og maten akkurat slik den skal være. Begynte med en starter friterte Calamaris med tartarsaus og sitron. Selvfølgelig en kald øl. Hovedretten en fillet steak som var fortreffelig

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Omkaas
Anmeldt 1. oktober 2017 via mobile enheter

Ok mat og vin men litt dyrt. Dette med gratis vin om vi skriver på Trip er litt forførende på antall stjerner

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, Eli T
Anmeldt 22. september 2017 via mobile enheter

Bestilte kylling bacon makaroni i ostesaus. Det begynte godt, men var ikke gjennomvarm og så kom det en sur smak. Ikke bra.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 741eivindk

Reisende som så på Steak and Company - Piccadilly Circus, så også på

Har du vært i Steak and Company - Piccadilly Circus? Del dine erfaringer!