Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Dagny Drage K
Anmeldelse av Mimi's Hotel Soho
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Exterior
kr 2 971
kr 2 380
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
3.3 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 098
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Booking.com
2.7 km fra Mimi's Hotel Soho
Restaurant
Romservice
kr 2 994
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 994
3.9 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 438
kr 1 334
  • Booking.com
  • Priceline
  • Algotels
1.3 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 4 775
  • Algotels
0.8 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Exterior View
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 754
  • Expedia.com
    kr 3 590
3.3 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Royal National Room Standard Plus Double
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 880
  • Algotels
1.1 km fra Mimi's Hotel Soho
Restaurant
Bar/lounge
Exterior
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 431
  • Priceline
3.3 km fra Mimi's Hotel Soho
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 2 053
  • Expedia.com
    kr 2 752
9.1 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 696
  • Hotels.com
4.6 km fra Mimi's Hotel Soho
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i London
Anmeldelser (645)
Filtrer anmeldelser
645 resultater
Vurdering fra reisende
274
162
77
47
85
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
274
162
77
47
85
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 645 anmeldelser
Anmeldt 19. februar 2019

Hotellet ligger svært sentralt plassert i London. Kort vei til Oxford street, Trafalgar Square og London Big Eye.
Svært små rom, men veldig gode senger. Stille fra gaten gjør at du sover godt!
Koselig pub i underetasjen og Nandos rett over gata gjør at både mat og drikke er i kort avstand.
Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Dommer1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MimisHotelSoho, General Manager på Mimi's Hotel Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2019
Google-oversetting

Dear Guest

thank you very much for your great feedback.

We are happy that you feel comfortable in MIMis and hope to see you again soon.

Kind regards
M Boehme
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Hotellet var veldig fint og betjeningen hyggelig :) Rommet vi fikk var lite, men desto mer herlig og sjarmerende! Badet var det fin størrelse på! Definitivt et hotell som er verdt besøket ;) Beliggenheten til hotellet har helt perfekt, midt i Soho og gåavstand til tuben og masse butikker!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Jannike R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2017

Lite men koselig hotell. Ligger midt i hjertet av Soho. Vi hadde rom uten vindu men det var ingen lyder fra gaten. Veldig kjekk betjening og koselig og rolig hotell. Reint og fint. Jeg kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, lindacT1757MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MimisHotelSoho, General Manager på Mimi's Hotel Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Guest

thank you very much for your kind feedback.

We are delighted that you enjoyed your stay and want to come back for another stay.

Please contact us directly for your reservation and a very good price: info@mimishotelsoho.com

Kind regards
M Boehme
GM

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017

Super beliggenhet i Soho, med alle fasiliteter rett i nærheten. Kort vei til handlegater. Puber og restauranter i alle retninger. Perfekt utgangspunkt for gode opplevelser.
Mimi's er et lite, men sjarmerende hotell. Liten lobby og resepsjon, men hyggelig innredet, og ferske aviser om morgenen. Frokosten består av croissanter, så den tok vi heller på en cafe i nærheten. Rommene er knøttsmå, og et dobbeltrom innebærer at du deler seng & dyne(!) med den du reiser sammen med. Greit å vite når man f. eks. er en vennegjeng som reiser sammen. To kleshengere og to knagger på veggen, ingen skap ellers til oppbevaring. Det var så vidt plass til kofferten under senga. Ingen stol på rommet (det er det ikke plass til), men en krakk ved en benk. Dette er ikke et hotell der du går på rommet for å slappe av, hvis du da ikke skal ligge i senga. Senga var normalt god. Sov godt der. Badet var lite, men funksjonelt. Merk at rommene ikke har vinduer, men de var til gjengjeld godt isolert. Ingen støy å høre fra gata utenfor eller fra gjester inne på hotellet for den del. Bra renhold og svært hyggelig og hjelpsom service. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, thomashQ2750CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2017

Bodde på Mimis Hotel i tre netter. Hotellet lå veldig sentralt og i et nokså rolig strøk. Selv om det var bar i første etasjen. Hotellrommet var ekstremt lite, sengen var smal og dobbelt dyne er ikke noe for oss. Man bør være gode venner for å bo på så lite hotell rom og det var lite oppbevaringsplass. Må tenkte seg om en ekstra gang når man skal oppholde seg i rommet. Likevel selv om det var trangt, ville jeg nok bestilt hotellet igjen på grunn av beliggendeheten.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
1  Takk, 560hannef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MimisHotelSoho, General Manager på Mimi's Hotel Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2017
Google-oversetting

Dear Guest

thank you for your lovely feedback.

We are happy that you enjoyed your stay.

Come back soon!

Kind regards,
M Boehme

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser