“Grei nok, bra om de ansatte skjerper seg.”
Anmeldelse av Santorini Restaurant

Santorini Restaurant
Vurdert som nr. 992 av 26 741 Restauranter i London
Kjøkken: Gresk
God for: Forretningsmøter, Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Notting Hill
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Koselig plass. Tradisjonell familie-restaurant osv. Menyen og maten er faktisk slik man kjenner den fra div ferier i Hellas. Vi prøvde anbefalte retter og syntes det var helt greit vedr maten. Det som dessverre trekker ned er at dette tar tid og virker uorganisert. Spiste hovedretten uten drikke til, syntes drikke er litt av mat-opplevelsen. Purret på drikke utallige ganger. Hver gang ble vi møtt av ett smil og OK men intet på bordet. Når vi derimot skulle betale var jo selvfølgelig alle bestilte (men ikke mottatte) drikkevarer tatt med. Prøv nå gjerne men utvalget i området er så stort at jeg prøver en annen plass neste gang jeg er i nabolaget.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, CF_Storm

Anmeldt 20. desember 2017 via mobile enheter

Vi ble tatt godt i mot, og følte oss velkommen gjennom hele oppholdet. Hyggelig og imøtekommende personal; deilig med gresk «feeling». Prisene var absolutt overkommelige og vi returnerer gjerne dit ved en senere anledning.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, SigridSN
Anmeldt 14. august 2017

Hyggelig gresk restaurant i nærheten av Queensway. Et fint, lite lokale i gresk stil. Restauranten var full, men vi fikk bord likevel. Vi spiste souvlaki med gresk rødvin. Prisene var greie og ventetiden kort. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: august 2017
2  Takk, sveinb708
Anmeldt 21. oktober 2016 via mobile enheter

Maten var god den, og servicen var grei. Men mousakkaen de serverte var iskald i midten. Vi sa ifra og lurte på om de kunne varme den... det var greit det. Tiden gikk og det kom en ny moussaka. Og en unnskyldning om at de tok ut feil første gangen som resulterte i en kald en.
Kloke fra forrige gang, åpnet vi moussakaen på midten med en gang, og igjen var den iskaldt i midten. Så da var det bare å spise rundt, der det faktisk var varmt.
Men som sagt, smaken på maten var god!

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Fredrick J
Anmeldt 2. april 2016 via mobile enheter

Et måltid uten smak er sjelden en suksess. Rask service når vi kom men deretter ble vi glemt. Etter lang ventetid kom Coc a Vin Greek style på bordet og det var en stor skuffelse. Hvordan man klarer å servere pastaen kald er for meg et mysterium. Stedet var fullt hele tiden så kanskje det er noe der som vi ikke fikk ta del i? Skuffende var det.

Dato for besøk: april 2016
1  Takk, 986geirs

Reisende som så på Santorini Restaurant, så også på

Har du vært i Santorini Restaurant? Del dine erfaringer!