Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig, spicy mat”
Anmeldelse av Leicester Square Kitchen

Leicester Square Kitchen
Vurdert som nr. 100 av 25 242 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 25 - USD 68
Omgivelser: Trafalgar Square / Embankment
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Trafalgar Square / Embankment
Anmeldt 3. desember 2018

Vi var en gjeng på 9 personer, som satt rundt et stort bord. Vi bestilte mange småretter og fylte opp bordet. Med godt drikke i tillegg, så ble dette en flott kveld. Maten var veldig god og sterk. Ikke for sterk, men sterk samtidig som smaken var bevart. Digg!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Arnt A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemant P, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for sharing your lovely comments; it is a pleasure to hear of your memorable experience. We are delighted you enjoyed our brunch experience at Leicester Square Kitchen , we hope to welcome you back soon.

Kind Regards

Hemant Pendse
Food & Beverage Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 787)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 1 787 anmeldelser

Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Her er det helt perfekt om du skal på revy. Kjapt, godt og til en Okay pris..
Edgars gjorde serveringen helt perfekt

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, michaelmR4942EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SimonaS2700, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Michael M,

Thank you for sharing beautiful comments about dining experience at the Leicester Square Kitchen.

I am delighted you have enjoyed great selection of Mexican-Peruvian dishes with hints of cilantro flavours and I very much appreciate your kind words about marvellous Edgar's service.

We very much hope to welcome you back again in the near future.

Warm regards,

Simona Smigelskyte
Restaurant and Bar Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Små retter som egner seg for deling - en slags tapas-løsning. Fantastisk gode smaker, veldig hurtig servering, hyggelig personale -tusen takk til vår servitør Edgors. Flott utendørs servering også - en sjeldenhet i London.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, ninabU1006KR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SimonaS2700, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Nina,

Thank you for amazing feedback.

I am pleased you have enjoyed dinning at the Leicester Square Kitchen and attentive Edgar's service made your experience wonderful.

We are looking forward to welcome you back soon.

Warm regards,

Simona Smigelskyte
Restaurant and Bar Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mai 2018 via mobile enheter

Spiste lunsj med min mann på dette stedet. Utrolig gode mexicanske og peruvianske små retter. Flott lokal og imøtekommende betjening av Adeline. Kan anbefales!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, ChristinaArendal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hemant P, Food & Beverage Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2018
Google-oversetting

Dear Christina,

Thank you for your lovely review and kind words about the Adeline. We are so pleased you enjoyed your time with us and very much hope to see you back again at The Leicester Square Kitchen.

Kind regards,

Hemant Pendse
Food & Beverage Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018 via mobile enheter

Dette er stedet dersom man ønsker å spise eksklusiv og god kvalitetsmat. Restauranten har en spennende meny og maten blir anrettet elegant på tallerkenen. Vi ble servert av Vanja som ga god service og informasjon om menyen. Er ikke et sted som er spesielt egnet for barn da maten er sterk og det finnes få tilpasninger på menyen for barn. Vi endte med å måtte gå videre til en annen restaurant for barnas skyld. Men et tipp topp sted dersom man ønsker en eksklusiv matopplevelse ilag med venner

Dato for besøk: mars 2018
Takk, elinhaukelandm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Simona S, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2018
Google-oversetting

Dear Haukeland M,

It was a pleasure to read that you enjoyed your time at the Leicester Square Kitchen Restaurant. I very much appreciate your kind words and know that Vanja and all the team here will be proud to hear them. We very much hope to welcome you back again in the near future.

Kind regards,

Leicester Square Kitchen Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Leicester Square Kitchen, så også på

 
London, England
 

Har du vært i Leicester Square Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.