Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt fantastisk”
Anmeldelse av Leicester Square Kitchen

Leicester Square Kitchen
Bestill bord
2
tir. 27.7.
20:00
Vurdert som nr. 94 av 23 945 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 28 - USD 76
Omgivelser: Trafalgar Square / Embankment
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Trafalgar Square / Embankment
Anmeldt 5. februar 2019

Dette er plassen å dra hvis du vil få en fantastisk matopplevelse uten å bruke alle feriepengene! Helt nydelig mat, vi spiste tapas og det var helt sinsykt bra. Jeg er kokk og ble kraftig imponert, bestilte vin-pakke til maten og det passet helt perfekt! Anbefales for ALLE! nydelig

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Ronja A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona_Smigelskyte, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2019
Google-oversetting

Dear Ronja A,

Thank you for sharing your lovely comments.

Our Restaurant is home of contemporary Mexican & Peruvian small plates and for sure you will find some different flavours and umami in our dishes. We are delighted you enjoyed our dining experience at the Leicester Square Kitchen.

We hope to welcome you back soon.

Warm regards,

Simona Smigelskyte
Restaurant and Bar Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 516)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 516 anmeldelser

Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Bestilte en slik teater meny, 3 retter for 20£, valgte definitivt rett Alt smakte helt ypperlig. Jeg valgte crispy duck, ribs & scampi. Kan absolutt anbefale dette stedet når det kommer til maten. Servicen var litt dårligere, maten kom ikke samtidig, men dette går helt fint iom at maten smakte helt ypperlig!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, thomasaW4300DR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona_Smigelskyte, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2019
Google-oversetting

Dear thomasaW4300DR,

Thank you for taking the time to share you feedback regarding your recent visit at Leicester Square Kitchen.

Our pre-theatre menu has proven to be very popular and numerous guests decide to chose it when dinning with us. It is very pleasing to read that you have found the flavours in our dishes superb, which is exactly on what our team is working tirelessly to bring vibrant tasting notes to all our plates.

As our restaurant provides contemporary, small plates to share the dishes are delivered to your tables as soon as they are ready from the kitchen, which gives you the opportunity to enjoy the freshly prepared dish.

However, it was extremely delightful to read your wonderful review and we will be looking forward to welcome you back very soon.

Kind regards,

Simona Smigelskyte
Restaurant & Bar Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Stedet er veldig stilig. Mange gode drinker!!!
DJ i lokalet gjør at det blir en kul stemning. Gutten vår på 11 år syntes lyden ble litt høy.
Maten er veldig god. Mange «nye» retter og smaker.
Det var tidvis noe dårlig oppfølging fra servitøren(e), og vi ble sittende uten drikke en stund. Synd, da det var flere av drinkene vi ønsket å prøve.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simona_Smigelskyte, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2019
Google-oversetting

Dear MetteNorway79,

Thank you for taking the time to review your experience here at Leicester Square Kitchen, we are very pleased to hear how much you have enjoyed your first experience.

Our chefs put a lot of passion in their work, in order to bring unforgettable and vibrant flavours to our dishes, which you had the opportunity to experience and appreciate.

We are extremely delighted to read that you were delighted with the ambience at the restaurant which was lifted by our very talented DJ. We do take on-board your comments regarding the music levels and will review them for future improvement.

We will be more than happy to welcome you back at Leicester Square Kitchen in the near future.

Kind regards,

Simona Smigelskyte
Restaurant & Bar Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Vi var en gjeng på 9 personer, som satt rundt et stort bord. Vi bestilte mange småretter og fylte opp bordet. Med godt drikke i tillegg, så ble dette en flott kveld. Maten var veldig god og sterk. Ikke for sterk, men sterk samtidig som smaken var bevart. Digg!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, ArntAndersrod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hemant P, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for sharing your lovely comments; it is a pleasure to hear of your memorable experience. We are delighted you enjoyed our brunch experience at Leicester Square Kitchen , we hope to welcome you back soon.

Kind Regards

Hemant Pendse
Food & Beverage Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Her er det helt perfekt om du skal på revy. Kjapt, godt og til en Okay pris..
Edgars gjorde serveringen helt perfekt

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, michaelmR4942EU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SimonaS2700, Manager på Leicester Square Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Michael M,

Thank you for sharing beautiful comments about dining experience at the Leicester Square Kitchen.

I am delighted you have enjoyed great selection of Mexican-Peruvian dishes with hints of cilantro flavours and I very much appreciate your kind words about marvellous Edgar's service.

We very much hope to welcome you back again in the near future.

Warm regards,

Simona Smigelskyte
Restaurant and Bar Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Leicester Square Kitchen, så også på

 

Har du vært i Leicester Square Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din