“Standard pub, dårlig burger”
Anmeldelse av Shakespeares Head

Shakespeares Head
Vurdert som nr. 249 av 2 253 Smått og godt i London
Kjøkken: Britisk
God for: Barscene, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Soho
Anmeldt 9. desember 2018

Gikk hit for en lunsj. Greit sted, men burgeren var kjedelig og dessverre stekt for lenge. Mulig de er bedre på andre ting, Men tro dette stedet er bedre for en øl eller to.

Takk, André L
Greene King, General Manager på Shakespeares Head, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2023

We are disappointed to learn of your experience here at Shakespeares Head Soho, but will take this opportunity to improve.

Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

God fish and chip. Og god burger i hyggelige, autentiske omgivelser sentralt i London. Store porsjoner.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, RuneOslo
Greene King, General Manager på Shakespeares Head, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2024

Thanks for taking the time to let us know how we did. Have a great day!

Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Ordentlig brun pub rett ved Carnaby Street. Her får du litt forskjellig retter som passer for en lunsj med litt godt øl. Ingen kulinarisk matopplevelse men verdt et besøk

Dato for besøk: februar 2017
Takk, 400metteg
Svar fra ledelsen:Besvart 6. mars 2017

Thank you for your positive feedback. I am glad you enjoyed your time in our pub.
Hope to see You again.
Greeting from our team.

Anmeldt 6. november 2016

Jeg ønsket å finne en typisk engelsk pub med fish'n chips og fant det! Kjempe hyggelig lokaler og retten var nydelig! Servitøren hadde ved en feil gitt maten min til en annen, men jeg hadde det ikke travelt og ventet heldigvis på god-retten. Han kompenserte med å gi min mann og jeg 2 øl på huset. Kjempe fin service!!!

Dato for besøk: november 2016
Takk, Trine Green B
Svar fra ledelsen:Besvart 23. november 2016

Thank you for your positive feedback.
Hope to see You again.
Greeting from our team.

Anmeldt 14. januar 2016 via mobile enheter

Vi tenkte vi skulle ta lunsj i Carnaby Street før vi dro avgårde mot flyplassen. Typisk engelsk pub. Det var ganske fullt i første etasje, så vi gikk opp i andre etasje og satte oss.

To servitører på jobb i overetasjen som snakket ganske gebrokkent engelsk. Vi fikk bestille ganske raskt etter vi satte oss.
Jeg bestilte en sandwich med sylteagurk og noe skinke på.

Da jeg fikk maten var den kald, noe som det ikke stod noe om i menyen. Siden det var en lunsjmeny, vil man jo anta at maten er varm. Jeg spurte om de kunne varme den ene sandwichen. Og det kunne de heldigvis. De hadde en kjøkkenheis de fikk maten sendt opp med. Men det skulle altså ta en halv time før jeg fikk maten tilbake igjen.

Generelt en trivelig brun pub, men jeg ville valgt en av de mer tradisjonelle rettene. I følge dem selv har de byens beste fish and chips. Får håpe at de serverer den varm!

Dato for besøk: desember 2015
Takk, Hildegunn K

Reisende som så på Shakespeares Head, så også på

Har du vært i Shakespeares Head? Del dine erfaringer!