Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ubeskrivelig ”
Anmeldelse av Bel Canto Restaurant

Bel Canto Restaurant
Bestill bord
2
ons. 26.6.
20:00
Vurdert som nr. 167 av 27 974 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 64 - USD 127
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 12. september 2015 via mobile enheter

Dette er en Resturant som bare må oppleves. Servitørene synger opera mens de servere. Maten er nydelig og vinen passer perfekt til maten.

Som sagt her kommer vi igjen og til dere som ikke har besøkt denne. Dere må bare ta turen hvis ikke så går dere glipp av noe stort

Dato for besøk: september 2015
1  Takk, 561terjeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jpmaurel, Owner på Bel Canto Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Terje B, we're so sorry our Norwegian isn't good enough to respond properly but we understand 5 stars! Thank you so much for taking the time to leave us your feedback - we are so thrilled you had a good time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 179)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 179 anmeldelser

Anmeldt 4. mai 2015 via mobile enheter

Fiske-suppen falt ikke i smak, ei heller den kjedelige oste-tallerkenen, men ellers er det tommel opp. Nydelig biff, deilig kylling og veldig bra ande-terrine. Servitørene synger kjente opera-stykker hvert 15 minutt. Veldig kjekt og flinke sangere. Stive priser...

Takk, Jabbapadde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2014

Et bra konsept med mat og opera. Vi var en gruppe på 9 personer der for å feire en fødselsdag og hadde en meget god opplevelse av både maten og underholdningen. Vi spiste tre retter og var delvis fornøyde med forretten og desserten, men hovedrettene var meget bra. Det var også meget bra timing med underholdningen slik at det ble rikelig med tid til å spise mellom sangene. Dyktige operasangere.

Dato for besøk: januar 2014
1  Takk, Tor-Arild L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2013

En ting er ganske sikkert, jeg kommer tilbake dit ved en annen anledning. Lokalene var koselige og servicen var også helt topp. Maten var meget god, og fantastisk med operainnslagene. Denne restauranten er mer en enn restaurant, det er en attraksjon. Virkelig verd et besøk, får min varmeste anbefaling.

Det eneste som var uventet var at jeg bestilte via nettet og bestillingen jeg gjorde ble kansellert, prøvde å ringe til restauranten mange ganger uten svar. Da bestilte på nytt via restaurantens nettside. Da fikk jeg mail om at jeg måtte kontakte dem. Grunnen var at jeg måtte betale depositum siden vi var en stor gruppe (7 personer). Dette var litt uventet, men jeg forstår at de vil sikre seg, så det var ikke noe problem. Likevel, burde det vært opplyst om når man gjør en bestilling.

Var der under en avdelingstur med jobben.

Dato for besøk: september 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
2  Takk, Arild T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2013

Vi kom tilfeldig til denne restauranten. Ble varmt mottatt og servert god mat og servitørene var operasangere! Vi fikk servert sang og mat av høy klasse! Ble så begeistret at vi gikk dit også neste kveld! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: mai 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
1  Takk, StresaEktepar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Bel Canto Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din