Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 242
Vis tilbud
Expedia.com
USD 196
Vis tilbud
Agoda.com
USD 248
USD 170
Vis tilbud
PricelineUSD 229
Hotels.comUSD 196
Trip.comUSD 248
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (961)
Filtrer anmeldelser
961 resultater
Vurdering fra reisende
448
230
110
75
98
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
448
230
110
75
98
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 961 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Andre gang vi bor her blir nok ikke siste, for dette er en opplevelse både i form av veggpryd, hotellrom, service og ikke minst sentralt beliggende. De ansatte er alltid hyggelige og behjelpelige, rommene er rocka og har mange finurlige finesser.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, asgeirs2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
conceptvenues1, Manager på Karma Sanctum Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018
Google-oversetting

thanks so much

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2018

Dette hotellet er for spesielt interesserte. Vi bodde her i 5 dager. Liksom ett sort lite hull og lukter litt rart. Til advarsel så er det en slags sex- fetisj klubb i kjelleren. De inviterte gikk rundt i lakk klær, både i hotell ganger og resepsjonsområde. De vel og merke som hadde klær på seg. Mye dødninghoder overalt. En slags sort, gotisk stil. Luktet urin og fyll på rommet vi fikk, men fikk heldigvis skiftet.
Veldig hyggelig personale og hjelpsomme. Kul beliggenhet og annerledes. Kjekk bar og avslappende plass. Perfekt beliggenhet og bra pris.

Romtips: Ikke ligg for høyt i etasjene grunnet støy fra topp bar. Den er åpen 24 timer, men lite folk da vi var der. Kul bar.
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Margareth I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
conceptvenues1, Guest Relations Manager på Karma Sanctum Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2018
Google-oversetting

Dear Margareth I,

Thank you for taking the time to provide Sanctum Soho with feedback.

We would like to assure you that on this occasion we were hosting a British fancy dress party and there were no "fetish" parties involved. We do have a private dining room in our basement, which is open to all.

Kindest regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Når jeg er på tur, så er hotellrommet en plass for å sove og slappe av i løpet av dagen ved behov. Vi fikk beskjed om at rommet vårt var oppgradert og det var, uten at det ble nevnt, rett under baren på taket. Der skulle det vise seg at de startet å feste 13-14 tiden og holdt på til midnatt. Musikken var så høy at man kunne sittet i samme rom. Bassen gjorde slik at alt dirrer på rommet. Klokken 2400 begynte det å bli stille. Sto ikke noe om dette noen plasser da vi bestilte rom. Ble ikke advart om dette da vi sjekket inn. Vi måtte spørre hva det var som foregikk, da fikk vi vite at baren på taket var leid ut til et arrangement. Han som jobbet kveld var hyggelig og imøtekommende og prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen. Stjerne til han. Hotellet er ellers greit. Trivelig personale som er imøtekommende og hjelpsomme. Grei rengjøring, kunne vært bedre. Beliggenheten er topp. Men trekker kraftig for at det var et bråkete hotell. Mulig de tjener ekstra på det, men går ut over nattesøv. Sjekk om det er festligheter her før dere bestiller.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VidarP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
conceptvenues1, General Manager på Karma Sanctum Soho, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2019
Google-oversetting

were sorry ,we are a litlle rock and roll hotel
but you should have been told by the booking agency
our apologies

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2016 via mobile enheter

For å si det enkelt; magisk Hotel noe som betyr at personalet, location, mat, bar, rom og eieren av hotellet var magiske!! Vi er så fornøyde alle 4 at vi kommer tilbake til dette gedigne herlige rockn roll Hotel!!

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, asgeirs2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2016 via mobile enheter

Vi hadde 2 netter på sanctum hotel som hadde perfekt beliggenhet for våre ønsker (shopping og mat). Fikk et stilig rom i lyse farger, morgenkåpe og myke hånkler på badet. Sengen er noe av det bedre jeg har sovet i på hotel! Tøft og gjennomført interiør over det hele og veldig hyggelig betjening. Bar på taket som vi besøkte begge kveldene før vi la oss. Litt stive priser på drinkene. Anbefales om du vil bo midt i smørøyet!

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lindarC700UC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser