Fantastisk
Har vært på 5 puber i dag, denne er definitivt den beste. Fantastisk godt øl og god indisk mat
Fantastisk
1–5 av 192 anmeldelser
Har alltid vært innom denne puben når vi har vært i London. Denne gangen passet det med litt mat også. Ble utrolig skuffet. Utrolig seig biff som ikke var spisende, vi klaget og fikk bestille nytt. Indiske maten var tør denne gangen og ikke noe godt. Det som også overrasker er eieren sitter hel kvelden og drikker Guiness med sine stam gjester. Han vet hvem vi er, men viser ingen interesse for sine årlige kunder. Rett og slett skuffende mat og opplevelse. Er ikke sikkert vi gidder og besøke denne plassen neste gang.
Har vært her de siste 6 årene jeg har vært i London. Eierene er fantastisk hyggelige og vennlige. Godt øl, koselig miljø. Det er også bra at dette er en typisk lokal pub, i stedet for turist pup. Har også god indisk mat.