Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
USD 85
Vis tilbud
Priceline
USD 85
Vis tilbud
Trip.com
USD 85
USD 76
Vis tilbud
Agoda.comUSD 85
FindHotelUSD 80
eDreams
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 438)
Filtrer anmeldelser
3 438 resultater
Vurdering fra reisende
1 369
1 127
496
188
258
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 369
1 127
496
188
258
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 438 anmeldelser
Anmeldt 14. april 2017 via mobile enheter

Vi hadde egentlig booket oss inn på Grand Park Paddington, men da vi kom fikk vi beskjed om at det var fullbooket. Så vi ble flyttet til søsterhotellet litt lenger ned i gata. Vi bor alltid på Paddington. Nær stasjonen og de lokale spisestedene. Denne gang ble det lenger unna. Vi ble forsikret om at standarden var den samme. Det kan hende, men mye å skryte av var det ikke. Små rom (selv til London å være) og shabby.

Vi pleier ikke å ha frokost med, da vi liker å gå ut og spise. Enten på Sandros sandwich bar, eller inne i byen. Som et plaster på såret for at de var fullbooket, fikk vi frokost med i prisen. Vi travet med på morgenen, men snudde i døra. Innestengt og en forferdelig os fra frityrolje.

Rundt hotellet er det ingenting annet enn hoteller. Der var bare 5 minutter opp til Paddington, men det føltes øde og forlatt.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, kjetilbj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PGHotelManagement, Front Office Manager på Park Grand London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2017
Google-oversetting

Dearb kjetilbj,

Thank you for taking the time to leave the comment on your stay. We highly appreciate your feedback which gives us a chance to improve our customer service. We would like to sincerely apologise for the inconvenience caused by an unforeseen maintenance issue where we had to transfer you to our sister property where we understand you found the room small for which we are really sorry and we hope that you will give us a chance to serve you once again in the future.

Kind Regards,
Sofia Gomes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2017 via mobile enheter

Topp bliggenhet,fantastisk personale! Vi fikk en service av yppetste klasse! Anbefales på det varmeste. Vi kommer tilbake! Vi var først et par men fikk uventet besøk av vår datter på 16 som hadde besøkt en veninne i Birmingham. Vi trengte et større rom for en natt, noe hotellet ordnet uten ekstra omkostninger,det kaller vi service!God frokost! Personalet er også behjelpelig med info om transport og annet man har behov for.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ole Petter H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PGHotelManagement, Guest Relations Manager på Park Grand London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mars 2017
Google-oversetting

Dear Ole Petter H,

Thank you for your review and for staying at Park Grand London Paddington Hotel. We are proud to welcome the guests from all over the world and offer the same attentive service and friendly attitude to everyone. Our hard working team was pleased to serve you at the duration of your stay. We are so glad that you had a chance to relax and enjoy your time while staying with us. We are delighted to read the kind words you address to our reception staff, they were only too glad to be of help. We would be thrilled to have you with us again to give you a warm welcome and be your home away from home.

Kind regards
Julia Michailenko

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2017 via mobile enheter

Var her sammen med 2 jenter på 12...dvs jentetur :) Fantastisk hjelpsom og hyggelig personale. God frokost ig hjelp å få med engang. Beliggenhet super i forhold til buss og tog til Gatwich hvor vi flydde. Hotell i rolig område. Så å si ingen bråk fra trafikken. Store romslige rene rom. Vi er superfornøyde og kommer garantert tilbake :)

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EminaDizdar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PGHotelManagement, Front Office Manager på Park Grand London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2017
Google-oversetting

Dear EminaDizdar,

Thank you for choosing Park Grand London Paddington for your stay in London and providing us with your lovely feedback.
We are glad to read that the location was convenient for you and that you enjoyed the breakfast. Thank you for your kind words about the staff as we always aim to provide the best customer service to all our guests.
We hope to welcome you once again on a future visit to London.

Kind Regards,
Sofia Gomes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2017 via mobile enheter

Ypperlig beliggenhet med kort vei til både Paddington og Lancaster Station. Ca 20 min gange til Oxford Street. Flere spisesteder og puber i nabolaget, kort vei til Hyde Park. Hotellet ligger i en rolig gate. Hyggelig og behjelpelig personale. Vi hadde engelsk frokost og med dette kunne vi også bestille speilegg og omelett hos kokken. Behagelige senger og de største rommene vi har bodd på i Bayswater-området. Anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, EstherF201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PGHotelManagement, Front Office Manager på Park Grand London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2017
Google-oversetting

Dear Esther F,

Thank you very much for sharing the travel experience you had with Park Grand London Paddington. We were happy to do our best to suit your needs. It is great to read that you enjoyed the breakfast and had a great time exploring London from our convenient location. We would love to welcome you back to make your stay even more comfortable.

Kind Regards,
Sofia Gomes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2016

Kun 7 minutter å spasere fra Paddington. Hotellet ligger i en meget stille og rolig gate. Ypperlig frokost og meget hyggelig betjening på hotellet. Masse spisesteder og puber i umiddelbar nærhet. God wifi dekning på hele hotellet.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, JosteinN6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
PGHotelManagement, Front Office Manager på Park Grand London Paddington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to comment on your stay at Park Grand London Paddington.
We are glad you enjoyed the breakfast and the service provided.
I have shared your valuable feedback with my team members and we hope to welcome you back again in the future.

Kind Regards,
Sofia Gomes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser