Dette er et meget bra hotell, det beste hotellet jeg har besøkt i London noen gang. Perfekt beliggenhet, i nærheten av mange attraksjoner, og kort gåavstand til 2 undergrunnstasjoner. Mange busser har holdeplass rett utenfor hotellet. Reiser du med barn er det praktisk å vite at det er en spillearkade like ved, der er det også bowling. Hotellet har elegante rom. Vi hadde rom med kjøkkenkrok. Det var veldig praktisk. Rommet var så stort at det hadde 2 tv. Praktisk når tenåringen ville sove lenge, da kunne jeg stå opp, spise frokost og se på tv i stue-delen. Hotellet hadde hyggelig betjening. Eneste jeg er skuffet over er utsjekk. På grunn av lang kø ble jeg anbefalt å ta ekspress-utsjekk. Da leverte jeg bare nøkkelkortet, og ble fortalt at det ville ta 2-3 dager før jeg skulle få kvittering og de ville raskt slette reservasjonen de hadde tatt på mitt kredittkort. Men slik gikk det ikke. Nå er det snart 4 uker siden. Jeg har ennå ikke fått kvittering, og det tok mer enn 14 dager før de slettet reservasjonen på kredittkortet.