Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk guidet tur på sykkel med 2 tenåringer!

En fantastisk tur, det er bare å bestille. Hadde med min 14 og 17 -åring på turen (august 2019... les mer

Anmeldt 11. februar 2021
Elise_1973
,
Tønsberg, Norge
Kjempefin tur!

Solide, stødige sykler. Veldig bra guide, kunnskapsrik, og god til å fortelle. Grei størrelse på... les mer

Anmeldt 10. september 2017
FinnBj
,
Tønsberg, Norge
Les alle 2 926 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av London
fra USD 48,96
Mer informasjon
fra USD 62,97
Mer informasjon
fra USD 79,16
Mer informasjon
fra USD 51,13
Mer informasjon
Anmeldelser (2 926)
Filtrer anmeldelser
2 926 resultater
Vurdering fra reisende
2 841
66
14
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 841
66
14
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 926 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2017

Solide, stødige sykler. Veldig bra guide, kunnskapsrik, og god til å fortelle. Grei størrelse på gruppa. Skikkelig morsom rute - vi fikk se virkelig artige steder - ikke de store tradisjonelle turistattraksjonene - de har vi sett før. Selve syklinga er enkel - det kreves ikke store ferdigheter. Men man kommer jo så langt på kort tid - og så tett innpå med sykkel. Virkelig vellykket alternativ.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, FinnBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2016 via mobile enheter

I strålende sommervær ble vi tatt med i områder, smau og småsteder vi aldri hadde fått sett.
Fint tempo, mange småpauser og trygge sykkelveier.
Ett flott alternativ til all trykkingen gatelangs

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Stigabel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2015

Vi var en gjeng som tok turen "Grand London tour", kan anbefale denne til alle.
Ikke nødvendig å være supersykkelist. Hyggelig og lokalkjent guide. Fikk gode råd for vårt videre besøk i London. Varme klede er å anbefale i London, men London viste seg fra godsiden når vi var der.

Dato for opplevelse: november 2015
Takk, Kyrre B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2015

Tre og en halv time i rolig tempo på kjente og mindre kjente deler av London. Høydepunkt var bl.a. å sykle over Tower Bridge, gjennom "grafittitunnelle", og flotte markeder. Guiden var morsom og kunnskapsrik.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Konferansedeltager52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2014

Deltok på Grand London Bike Tour med mine to barn på 11 og 15 år. Ungene var litt skeptiske i forkant, men det ble et av høydepunktene på Londonturen vår i høstferien. En super måte å se mange av de største attraksjone på og mye mindre slitsomt enn å spasere. Guiden vår Chris fortalte akkurat passe mye om de ulike stedene og krydret det med morsomme historier for voksne og barn. Gode sykler med hjelm og kurv på styret for de som ønsket det. Kan anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: september 2014
Takk, tob73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser