Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra Indisk mat i et ikke-indisk miljø.”
Anmeldelse av Dishoom Covent Garden

Dishoom Covent Garden
Vurdert som nr. 464 av 25 242 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 31
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Veldig bra autentisk indisk mat servert i en restaurant som absolutt ikke minner om noen typisk indisk restaurant.
Savnet en god Vindaloo på menyen og ble overrasket over at servitøren ikke ante hva jeg snakket om da jeg etterspurte dette.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, nilsrubena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (6 701)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 6 701 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Bedre indisk får du ikke! Her står selv indere i kø for å spise.. Autentisk! Lang ventetid på kvelden, men verdt det! Kommer du i 3-4 tiden får man stort sett bord med en gang. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, HanneW44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Hadde lest bare gode anmeldelser og var veldig spent, meg og kjæresten min besøkte restauranten i 5 tiden lørdag, da var det lang kø og estimert ventetid på 1 time og 10 minutter. Vi sto ca 30 min før vi slapp inn i baren . Personalet hadde god kontroll på køen så ventetiden gikk greit. Da vi fikk bord og meny var det mye kjent for meg på menyen selv om jeg har vært mye på indisk restaurant, vi fortalte dette til servitøren å ba ham om anbefalinger . Han hadde det travelt og var ikke så veldig engasjert så vi var veldig usikre på hva vi kom til å få. Maten vi fikk var god, men har smakt bedre. Bordet vi fikk var like ved baren der gjester venter på bord, og flere gjester prøvde å sette seg på bordet vårt . Litt irriterende. Sikkert en fantastisk restaurant for «erfarne» indisk mat kjennere , men for oss som trenger litt anbefalinger ikke verdt besøket.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Reidun E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. januar 2017

Etter å ha besøkt Dishoom Shoreditch tidligere var turen denne gang kommet til Dishoom Covent Garden.

Det var vel verdt å vente den timen det tok å få bord en torsdag kveld.

Maten er det jeg vil kalle moderne, indisk og helt klart blant den beste indiske maten jeg har spist. Anbefaler Fried Okra til forrett og mangolassi til dessert.

Servicen er uformell, men av topp standard.

Tre retter med drikke for to personer kom på ca 60 pund inkl tips.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, mornyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. januar 2017

Vi gikk forbi denne restauranten ganske mange ganger og det var alltid mye kø utenfor. Da vi endelig bestemte oss for å prøve den var det ikke kø og vi fikk bord med en gang. Lokalet er fint, men blir veldig bråkete (kanskje slik en atmosfære som er ønsket). Kelneren forklarte veldig godt hvordan og hva man skulle bestille, noe som er veldig positivt. Maten var god. Det er en middels+ indisk restaurant, men svarte ikke helt til forventningene og køene utenfor.

Dato for besøk: januar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, VicNor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dishoom Covent Garden, så også på

 

Har du vært i Dishoom Covent Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.