Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Madame Tussauds London
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Madame Tussauds London på
fra USD 43,08
Mer informasjon
fra USD 40,96
Mer informasjon
fra USD 114,41
Mer informasjon
fra USD 98,87
Mer informasjon
Anmeldelser (31 130)
Filtrer anmeldelser
31 130 resultater
Vurdering fra reisende
12 197
9 723
5 348
2 086
1 776
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12 197
9 723
5 348
2 086
1 776
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 31 130 anmeldelser
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Book tidspunkt på forhånd dersom du skal dit!! Vi kjøpte billetter på forhånd, men fikk ikke beskjed om at vi måtte booke tidspunkt. Da vi kom dit møtte vi en kø lengre enn lang, som ikke beveget seg serlig fort. Vi prøvde å oppsøke hjelp hos de som jobbet der, men fikk veldig dårlig informasjon. Håpløst!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 10jawo123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2018
Google-oversetting

Dear 10jawo123,

Thank you for visiting us here at Madame Tussauds London. We always appreciate receiving feedback from our guests so we can find out more about their Madame Tussauds experience.

We are sorry to read that you were disappointed that you had to wait before your entry time. We welcome thousands of guests from all over the world each day and have capacity limitations which is why we will offer the next available timeslot. For this reason, we strongly recommend purchasing tickets in advance from the official Madame Tussauds London website to minimise any waiting times.

We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds.

Kind regards,
Jake
Guest Experience Team
Madame Tussauds London

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi (ett barn på 11, en på 21, meg på 49 og mor på 70+) tok en dagstur til London sentrum for å besøke Madam Tussauds og kanskje litt shopping etterpå. Da vi kom til Madam Tussads skjønte vi fort at dette ville ta tid. Vi måtte først i kø 1 for og kjøpe billetter også i kø 2 for å komme inn. Begge køene var nok ca.30 meter så totalt 60 meter kø venta oss. Da var klokka 10.45. Da vi nærmet oss slutten på kø 1 kom det en jente og lurte på om vi ville betale med kort, ja sa vi. Da ble vi vist forbi alle de andre inn til ett rom med sikkert 20 betalingsautomater og vi var der alene! Vi ble vist videre til en annen inngang så vi gikk forbi mange andre i kø 2. Veldig merkelig men vil jo tro at hvis flere viste de kunne kjøpe biletet med kort og gå forbi alle i køen så ville dette gå fortere. Besøket var bra veldig morro og se på alle voks dukkene, kjempegodt lagd. Det ble ikke tid til mer denne dagen så shopping får vi ta senere. Det lønner seg å ta t-bane, veldig mye trafikk i gatene.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, trondh859
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Trond H,

Thank you for your review on Trip Advisor. We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. I am sorry to see some of the negative points that you have raised about your visit. We are a premier London attraction and we hope to deliver a truly memorable premier experience! We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds however, if you would like to discuss your feedback in more detail then please contact us at guest.experience@madame-tussauds.com.
Kind regards,
Emily

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Kjøpte billetter på forhånd og slapp unna en lang kø. Kostet litt ekstra, men verdt det!
Svært lenge siden jeg har vært her, og det har endret seg mye. Oversiktlig og rolig å komme seg rundt sammenlignet med da jeg var her i 1999. Bra med fornyelse og vi likte spesielt godt turen gjennom Londons historie! Guttene elsket Star Wars utstillinga!! Det jeg savnet var planetariet, nå var det gjort om til en liten filmforestilling i 4D. Guttene var ikke så imponert, og kunne heller ha tenkt seg planetariet, som jeg fortalte om etterpå

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, bj_rghildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Bjørg Hilde G,

Thank you for your review on Trip Advisor. We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. I am sorry to see some of the negative points that you have raised about your visit. We are a premier London attraction and we hope to deliver a truly memorable premier experience! We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds.
Kind regards,
Emily

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Egentlig et lite must å dra hit. Grei underholdning, og de er flinke til å fornye seg mtp voksfigurer. Underholdene for ungene. Koster ekstra for to aktiviteter (aliens og Sherlock Holmes), disse kan man fint hoppe over uten å gå glipp av noe, bortkastede penger.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, ingera963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

Dear inger a,

Thank you for your review on Trip Advisor. We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. I am sorry to see some of the negative points that you have raised about your visit. We are a premier London attraction and we hope to deliver a truly memorable premier experience! We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds.
Kind regards,
Emily

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde forhåndskjøpte billetter og var ute i god tid. Slapp inn før tiden. Kjempehyggelige vakter. Selv om vi var mange mennesker inne samtidig så gikk alt i rolige former. 4D-film og rundtur i engelske drosjer var en positiv overraskelse.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 80janee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Jane E,

It is always a pleasure to receive such a glowing review of our attraction, thank you for taking the time to share your experience with us. We are delighted to read that you had a truly fabulous experience at our world famous attraction! We look forward to you walking down the red carpet into our next A-list party for another star-studded experience!
Kind regards,
Emily

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser