Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
London
Publiser
Innboks
Søk
Madame Tussauds London
  
Google
Ulike måter å oppleve Madame Tussauds London på
fra USD 38,23
Mer informasjon
fra USD 65,92
Mer informasjon
fra USD 83,06
Mer informasjon
fra USD 89,65
Mer informasjon
Anmeldelser (30 343)
Filtrer anmeldelser
30 343 resultater
Vurdering fra reisende
11 815
9 520
5 250
2 030
1 728
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 815
9 520
5 250
2 030
1 728
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 30 343 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Overfylt lokale, alt for mange mennesker på samme sted til samme tid. Vanskelig å komme seg bort til dukkene, noe kø og tidvis vanskelig å orientere seg på hvor man var og hvilken utstilling det var.
Hva med brannsikkerhet osv? Det var seriøst ALT for mange mennesker der samtidig!
Pga dette blir det laveste karakter, selv om mange av dukkene var veldig bra laget.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, reidulu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Dear reidulu,

We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.

Please may we take this time to reassure you that the safety of our guests is our primary concern and we can assure you that we always operate a safe environment for our guests with our competent and experienced team. I am sorry to hear that you were disappointed by your recent visit. Although we can get busy during peak times, we do have a capacity management system in place to ensure we do not allow the attraction to become over crowded. We are very sorry to hear that you felt it was especially crowded when you visited us.

It is lovely to read how much you appreciated the artistic skills that were put into making our figures. It is truly remarkable the amount of work and detail our team put in when creating our wax figures to ensure they look exactly like their counterparts! We hope that you were able to enjoy some aspects of your visit!

Kind regards,
Holly

Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Det var en helt ok opplevelse, køene var lange og ALT for mange folk innenfor dørene. Ble gående i kø gjennom hele madame Tussauds.
Spirit of London var egentlig det beste, fordi det var godt organisert. Ellers ok, ikke ett sted man drar om man er dårlig til beins. Trange kooridorer og passasjer masse trapper.

Den sto i min "bucketlist". Ellers tror jeg faktisk ikke jeg hadde giddet å stå i kø.

Vi hadde billett til 13:15, de slapp plutselig inn både 13:15 og 13:30 samtidig. Da oppsto det kaos da alt for mange kom inn på samme tidspunkt.

Høflige vakter, og personell.

Anbefaler guideboka til 5pund!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Nyenyba
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019
Google-oversetting

Dear Nyenyba,

Thank you for leaving us a review on TripAdvisor

Thank you for your review on Trip Advisor!
We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to not only improve the attraction but help improve the service we provide for our future or returning guests
We hope to welcome you back onto the red carpet in the near future!
Kind regards,

Mark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Hadde bestilt billetter på nett, men måtte likevel gjennom kø som varte halvannen time. Om man ikke hadde fast track billetter måtte man så gått over til kø nr to.
Ok figurer, ikke alle var like lett gjenkjennelige. Artig 4D-kino.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, 218anetteh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2019
Google-oversetting

Dear 218anetteh,

Thank you for taking the time to share your feedback on Trip Advisor. We will always consider our guest comments as these are used towards improving the experience that we provide for our future and returning guests.

We are sorry to learn of the negative points in which you have raised about your visit. The queue to enter at door 2 is for the specific time slots booked in and all guests must adhere to a security check prior to entry.

We do hope that this did not deter from your overall experience and that you were able to enjoy parts of your visit.

Kind regards,
Emily

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Endelig etter mange år har vi ønsket å besøke dere. Opplevelse var bra betjeningen var hyggelig. Det eneste som kanskje kunne vært bedre var hvor vi skulle gå. Og så var det veldig tung luft når du sto og ventet på åpning til å se 4D film. Ellers en veldig bra opplevelse som anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, 777leifm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2019
Google-oversetting

Dear 777leifm,

Thank you so much for taking the time to leave us a 4 star review.

We are delighted to hear you had such a fun time at Madame Tussauds London, and thank you for leaving your feedback so we are able to continue to improve our customers experience inside our attraction.

The best thing about Madame Tussauds London is that we combine a famous world filled with glitz and glamour alongside a rich and exciting history being the flagship attraction, we are so glad you were able to visit!

We hope to welcome you back to the next A-list party sometime soon!

Kind regards,
Holly

Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde ikke m barn, men det var heldigvis en tenåring i følge, så dette stod på ønskelisten. Jeg synes det var gøy å se. Litt kø, hadde kjøpt biletter på forhånd. Men var litt tidlig ute og håpet på å komme inn før. Det gjorde vi ikke... Men jeg er veldig glad i slik, så jeg koste meg og også de andre som var med. Likte spesielt godt 4D filmen. Mye å se. Litt nedtur at man må betale ekstra for Sherlock Holms runden. Det gjorde vi da ikke. Biletten kostet nok i utgangspunktet og føler litt at jeg har gått glipp av noe, da vi ikke fikk det med meg.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019
Google-oversetting

Dear Linda S,

Thank you for leaving us feedback on Trip Advisor

We are pleased that you were able have fun when you visited us and enjoying many aspects of the attraction such as 4D Marvel cinema experience.


We hope you are able to return for some more world famous fun

Kind regards

Mark

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser