Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
London Underground 2-Hour Tube Tour
280

Bestill på forhånd
fra
USD 25,78
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve London Underground på
fra USD 25,78
Mer informasjon
fra USD 90,31
Mer informasjon
Anmeldelser (45 120)
Filtrer anmeldelser
45 120 resultater
Vurdering fra reisende
25 825
13 028
4 231
1 163
873
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25 825
13 028
4 231
1 163
873
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6368 av 45 120 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Undergrunden leverer som alltid...
Presis og fullstappet av folk
Benyttes alltid fra Heatrow og onn til sentrum

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, torryth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

En bedre måte å komme seg rundt i London på finnes ikke.
Enkelt å finne frem på stasjonene og et effektivt system gjør dette til den perfekte måten å komme seg fra a til b.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

En enkel å grei måte å komme seg rundt i London på. Folk som jobbet der var vennlige og imøtekommende.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Tar deg raskt frem dit du skal. Men endel köer. Ganske dyrt. Dårlig renhold i vognene. Kapasiseten virker sprengt. God nattservice i helgen, men stenger tidlig i uken.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Expedition370252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi skulle egentlig ta taxi hjem men med alle bilene som stod stille og ingen taxier som vi kunne se så valgte vi t-bane. Husker ikke hva holdeplassen ved Madam Tussaud het men vi skulle til Waterloo og vi var veldig usikre på hvem bane vi skulle på. Jeg spurte en som jobbet der og han forklarte meg alt jeg trengte så dette gikk veldig bra. Glimrende service. Vi kom fram til tog stasjonen i god tid før avgang tror ikke dette hadde gått med taxi.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, trondh859
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser