Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve London Underground på
fra USD 28,91
Mer informasjon
fra USD 88,63
Mer informasjon
Anmeldelser (44 751)
Filtrer anmeldelser
44 751 resultater
Vurdering fra reisende
25 595
12 951
4 204
1 152
849
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
25 595
12 951
4 204
1 152
849
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5661 av 44 751 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Fascinerende hvor komplekst dette systemet er men samtidig hvor enkelt det har blitt å ta undergrunnen til forskjellige steder. Anbefaler å se dokumentarene om undergrunnen!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, discoman8
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Kjør fra sted til sted, bytt baner og forflytt deg raskt rundt i byen. Enkelt og oversiktlig å lære seg

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, 638j_rgenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Her kan man på en enkel og grei måte komme seg rundt i storbyen på en eggektiv måte. Reisen bør selvsagt planlegges før start dersom man skal skifte linje underveis. Det bør sjekkes hvilke bilettalternativer som pasder en best ut fra lengde på opphold og hvor mye man reiser.Det at man kan «tæppe» mex bankkort gjør reisene veldig enkle.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Kjempeeffektiv måte å forflytte seg raskt på i London. Enkelt å finne frem hvis man vet hvor man skal

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Stivanz4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Jeg har alltid vært stor fan av London Underground, utrolig enkelt å finne ut av. Og snubler du litt kryr det av hyggelige ansatte i gul vest som mer enn gjerne hjelper og rådføre deg. Nytt for meg var at jeg kunne aktivisere mitt kontaktløse bankkort hjemmefra - og det funket! Slapp å kjøpe Oystercard og tenke på om det er penger igjen. Skjema ligger på Transport for Londons hjemmeside.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, trandersen22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser