Man er jo sjelden alene om å ta t-banen i London, men det går overraskende greit og kjapt å komme seg av og på, opp og ut. Tar du flyet til Heathrow kan du ta t-banen helt derfra (sone 6). Enkelt og greit
London undergrouns skuffer virkelig ikke. Den går ofte og overalt hvor man skal. Norge har mye å lære her.
Litt å sparke inn åpne dører her.
Dette er et godt utbygd nett.
Lett å finne frem, ofte lange avstander når du skal bytte bane, så noen ganger like greit å gå.
Generelt alikevell veldig bra
Beste måten å komme seg rundt på i London! Unngå rød line i rushtid morgen og kveld. Noen ganger kan det lønne seg å gå, last ned kart som viser tid for å få mellom stasjonene.
Bruker undergrunnen veldig mye når vi er i london, enkelt å finne fram. Fraråder å ta den i rush trafikken,utrolig mye mennesker. Anbefales på det sterkeste,fin måte å komme seg rundt på. Lurt å kjøpe et oysterskort,så slipper man å kjøpe billett hver gang og greit hvis du skal hoppe på en buss..
Vi kjøpte Oyster card på første togstasjon vi kom til, og fikk hjelp av en ansatt til å fylle rett beløp på. Sparte noen penger på det! Super måte å komme seg rundt omkring i London på.